Οδηγιες για αγοραστες. Τιμές και προσφορές για κλάμματα


Τιμές και τεύχη για κλάμματα.

Προσφορές για αγρίους και πρωτάρηδες. Τεύχη συλλεκτικά για πέταμα.

Κόλπακια στις δημοπρασίες και πω να τα αντιληφθείτε.

Ενας οδηγός για τους πιο φρέσκους αγοραστές.

Γιατί η συλλογή τευχών είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ. Άκου, δες, ρώτα και μετά διάλεξε.Κολπάκι γνωστό και διαδεδομένο. Το τευχάκι γύρω γύρω.

Από τα παλιά κόλπα πάντα όμως επίκαιρο και σε λειτουργία.

Μέθοδος :

Τρεις συνεργάτες, ένα τεύχος. Πουλάει μέσω δημοπρασίας ο Α στον Β το τεύχος αξίας π.χ 30€. Ο Β λίγες μέρες μετά βγάζει το ίδιο τεύχος στα 40€. Τυχαία το χτυπάει ο Γ και το κερδίζει.  Φυσικά σε λίγες μέρες θα το βγάλει και αυτός για πώληση με, ναι σωστά μάντεψες,  45€. Το μόνο που μένει είναι ο Α να ξαναγοράσει το τεύχος πίσω. Το τεύχος δεν έφυγε καθόλου από τον Α απλά άλλαξε προς τα πάνω η τιμή του.

Αποτέλεσμα :

Συνήθως η αξία του τεύχους είναι αυτή που πουλήθηκε τελευταία. Εύκολος τρόπος λοιπόν να παρουσιαστεί  ανεβασμένη.  Η απάντηση πάντα έτοιμη : "Τι λες τώρα, δες πόσο πουλήθηκε χθες το ίδιο τεύχος". Ναι όντως το ίδιο τεύχος είναι.
Επιπλέον όφελος το ανέβασμα των αξιολογήσεων και η διατήρηση του στάτους των μεγαλοχρηστών.
ΑΝ τώρα βρεθεί κάποιο θύμα και χτυπήσει στα μισά της διαδικασίας το τεύχος ?
Απλά οι Α και Β μετατρέπονται σε λαγοί ανεβάζοντας την αξία του.
Περισσότερα για τους λαγούς στο μέλλον.

Τι μπορείς να κάνεις ?

Χρησιμοποιείς την αναζήτηση που παρέχουν τα site δημοπρασίων. Ψάχνεις συγκεκριμένα για το τεύχος που σε ενδιαφέρει σε βάθος χρόνου. Ποιοί το πούλησαν, πόσο και σε ποιούς. Αν αρχίσεις και διακρίνεις τους ίδιους να πουλάνε στους ίδιους τότε... Ψάξε το καλύτερα ή ψαξε το αλλού.

2 σχόλια: