Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Έκθεση κόμικς στην Πάτρα. Περάστε να μας δείτε.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου & Πολιτισμού Πάτρας -12ο Διεθνές Πανόραμα που θα πραγματοποιηθεί (όπως πάντα) το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στο πολυχώρο ΙΝΤΕΑΛ Πεζόδρομος Αγίου Νικολάου, από φέτος κάνει ένα «άνοιγμα» και σε άλλες μορφές τέχνης όπως θέατρο, ποίηση, μουσική, εικαστικά, βιβλίο κ.α. εκπληρώνοντας έτσι μια υπόσχεση για δημιουργία ενός φεστιβάλ κινηματογράφου και πολιτισμού.


Γενικότερα, ενός φεστιβάλ των τεχνών που πρώτα από όλα θα είναι δημιούργημα και έκφραση Πατρινών και όχι να είναι ένας φορέας που απλώς θα κάνει μετακλήσεις με την βοήθεια ατζέντηδων που δεν γνωρίζουν και δεν βιώνουν την ιδιαιτερότητα της Πάτρας.Ανάμεσα στις άλλες παράλληλες εκδηλώσεις θα διοργανώσει και μια έκθεση κόμικς σε συνεργασία με ομάδα συλλεκτών, από την Πάτρα και το Αίγιο, που έχουν φτιάξει και συμμετέχουν στο www.mycomics.gr.

Θα εκτεθούν εξώφυλλα από σπάνια τεύχη κόμικς που σημάδεψαν και έμειναν αναλλοίωτα στη μνήμη μας.

Η ομάδα mycomics ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Οργανωτικής Επιτροπής, δέχτηκε να διοργανώσει μια έκθεση ως παράλληλη εκδήλωση στην γκαλερί του ΙΝΤΕΑΛ.
Περισσότερες λεπτομέρειες σε λίγες μέρες.


Πηγές- λεπτομέρειες:

http://www.independent.gr/

http://www.cineek.gr/

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια, παιδιά! Αυτό θα βοηθήσει να γίνει ακόμη πιο γνωστή η δουλειά σας και θα έχετε τη δυνατότητα να μυήσετε και άλλους φίλους στον υπέροχο κόσμο των κόμικς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή