Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

μακριά απο κατσικοπόδαρους και κομπλεξικούς..!!



ανοίγω σήμερα τα εισερχόμενα στο email μου και τι να δω!!! ένας χρήστης του YouTube με το χαρακτηριστικό όνομα EllinikiTsonta μας έκανε αναφορά-καταγγελία (και μας το διέγραψαν)στο βίντεο μας στο You Tube που είχαμε κάνει σχετικά με τα Σκανδαλο - Θαυμάσιο - Ταρατατα κλπ, σαν ακατάλληλο॥ είχε λέει γυμνά!! ..του ιδίου το κανάλι είναι αθώο-δεν εχει γυμνά καθόλου.. η υποκρισία σε όλη της το μεγαλείο.. γέμισε ο τόπος απο κομπλέξες που δεν έχουν δουλειά να κάνουν απο το να παίζουν το.. **^%$&@$ τους !!!!..δεν πειράζει δεν του κρατάω κακία.. κρίμα όμως να βασιλεύει η υποκρισία και η ζήλια..

δείτε φωτό σχετικές και επισκεφτήτε το κανάλι του να δείτε και του λόγου το αληθές καθώς και την απάντηση που του έδωσα (επώνυμη και με τηλέφωνο)..!!!

10 σχόλια:

  1. Αυτό θα του έγραφα εγώ Θείε Σκρουτζ$$$.
    Εσύ που ξέρεις περισσότερο από youtube μου λες αν θα το ανεβάσω ή απλά αν θα τον γράψουμε.
    Λες και δεν έχουμε άλλα να ασχοληθούμε. Χώρια που και να το βάλω στο "κανάλι" του το σχόλιο θα το δει αυτός και ο κολλητός του μόνο.

    Η απάντηση :

    Καταλαβαίνω ότι το Star αυτές τις μέρες έχει παιδικά αντί για τα αγαπημένα σου «καλλιτεχνικά».

    Καταλαβαίνω ότι το DVD σου χάλασε από την πολύ χρήση και άντε να βρεις καινούργιο χρονιάρες μέρες με τα μαγαζιά κλειστά.

    Καταλαβαίνω και ότι ίσως και λόγω των ημερών η μαμά σου να σε είχε πιο κοντά από ότι συνήθως με αποτέλεσμα να μην μπορέσεις να ασχοληθείς με τις αγαπημένες σου χειροτεχνίες.

    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι σε ενόχλησε για να αναφέρεις το video μας σαν ακατάλληλο ?

    Ειδικά εσύ που δείχνεις μια σπουδή στη τσόντα και τα επακόλουθα της. Εκτός αν η επιπτώσεις τους σου έπεσαν βαριές !.

    Άντε γεια σου και συνέχισε το παιχνίδι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πράγματα είναι απλά.. πρίν απο αυτόν είχαν δεί το βίντεο κοντά στα 800 άτομα και κανένας δεν παραπονέθηκε ή το κατέδωσε σαν προκλητικό.. ο συγκεκριμένος απλά θα είναι κανένας ταλαίπωρος ζηλιάρης κομπλεξικός, που θέλει να τραβήξει την προσοχή των άλλων ότι τάχαμας κάτι έκανε.. μοναξιά και κομπλεξικομάρα έχει ο πιτσιρικάς και γύρευε τι αλλο κουσούρι.. αλλά αν οι 800 τον ήξεραν ποιός είναι απο μια φτυσιά να του έριχναν, νατη η αξία του σαν άνθρωπος.. δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς περεταίρω με αυτόν.. χαμένο ανθρωπάκι είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κομπλεξαρες υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα!μην χαλιεστε και συνεχιστε την ομορφη περιγραφη τευχων μεσα απο video και αρθρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε συ δεν τρέχει τίποτα επί της ουσίας.
    Έχει ετοιμάσει ο Θείος αλλά 10 βίντεο να ανεβάσει.

    Απλά είναι το γαμώτο να σου προκαλεί προβλήμα ένας π@π@ρ@κι που λέγεται κιόλας EllinikiTsonta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντε να δούμε τι άλλο έχουμε να συναντήσουμε! Από ψευτοπουριτανούς και υποκριτές θεματοφύλακες της ηθικής μας... Αλλά μάλλον για ψυχοπαθολογική κατάσταση μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάντως πλάκα-πλάκα η Σαμπρίνα είναι πολύ λουκούμι..!! στη πισίνα δυό-δυό..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυό Δυό..? τι εννοείς ? δυό δυό από τα...φανάρια της ή δυό δυό με άλλον μαζί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα μαζί και όλοι μαζί.. πισίνες, στρώματα, Σαμπρίνες, νερά, μπικίνια, πάμε να πέσουμε στη πισίνα παιδιά για να γορτάσουμε απο τώρα τον αγιασμό των υδάτων..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και τι δεν θ΄αδινα να΄μουνα΄κι ανάμεσα στα δυο....ωπ! με τσάκωσε η γυναι.....αχ..ωχ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή