Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΙΟΣ ΣΚΡΟΥΤΖ -ΕΓΓΥΗΣΗ !! - και καλή δουλειά και τζάμπα !!!

Ο Θείος Σκρούτζ είναι φημισμένος στο ότι θα προσπαθήσει να φέρει είς πέρας δύσκολη αποστολή με τον πιο φθηνό τρόπο και αν είναι δυνατόν τζάμπα..!!!
Σε αυτό το βίντεο κατφέραμε να αποκαταστήσουμε τα τσαλακώματα του εξωφύλλου ενός τεύχους UNCLE SCROOGE απο το 1971 με καλά αποτελέσματα χωρίς να χαλάσουμε δεκάρα..!!

6 σχόλια:

  1. θειε Σκρουτζ εχεις κανει ωραια δουλεια , αλλα δεν μας εδειξες μς ποιο τροπο την εκανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις δίκιο φίλε pap67 αλλα το έχω υπ'όψιν μου να το κανω.. είναι κομματι δύσκολο απο τεχνικής άποψης πως να βιντεοσκοπήσω τον εαυτό μου την ώρα που θα κανω ότι κανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω κάμποσα Μίκυ Μάους που έχοντας αγοραστεί μετά την κυκλοφορία τους έχουν στο εξώφυλλο κολλημένες ετικέτες τιμής. Προσπάθησα να τις αφαιρέσω αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις επιρρέασε αρνητικά το εξώφυλλο ρίχνοντας (για τα στάνταρ μου) λίγο την ποιότητα του περιοδικού. Έτσι αποφάσισα να αφήνω τις ταμπελίτσες στη θέση τους :(. Μήπως έχετε καμιά καλή ιδέα πως θα μπορούσα να τα αφαιρέσω "αναίμακτα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσπάθησε με καθαρή βενζίνη, το διάφανο μπουκαλάκι με κόκινα γράμματα που πωλείται στα Super Markets. Ρίξε μπόλικη πάνω στην ετικέτα, μη φοβηθείς δεν λαδώνει και εξατμίζεται γρήγορα. Ύστερα ξεκίνα με κάτι αιχμηρό π.χ. κοπίδι να ξεκολάς σιγά σιγά, εδώ θέλει προσοχή, την τιμή. Επειδή όπως προανέφερα η βενζίνη εξατμίζεται γρήγορα σίγουρα θα χρειαστεί να εμποτίσεις την ταμπελίτσα δυό - τρεις φορές. Νομίζω θα έχεις καλά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπατονέτα βουτηγμένη σε καθαρή βενζίνη (αυτή που είναι για καθάρισμα ρούχων), μούλιασμα πάνω στην ετικέτα και πίσω απ'αυτή (για να ποτιστεί) και μετά με προσοχή (με τσιμπιδάκι) λίγο-λίγο (συνεχίζοντας να βάζεις βενζίνη με τη μπατονέτα εκεί που βγαίνει).. υπάρχει όμως σοβαρή περίπτωση και πιθανότητα οι ετικέτες αυτές με τα χρόνια να έχουν γίνει ένα σώμα (το πιο πιθανό) και να μη βγαίνουν και το αποτέλεσμα να είναι χειρότερο απο πρίν.. επίσης υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η βενζίνη να προκαλέσει ξάσπρισμα των χρωμάτων σε εκείνο το σημείο.. καλύτερα κατα τη γνώμη μου να τα αφήσεις όπως είναι.. δεν είναι άσχημο άλλωστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ φίλοι, είχα δοκιμάσει με οινόπνευμα αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις είτε ξεθώριαζε το μελάνι είτε ακόμα χειρότερα έφευγε και λίγο χαρτί. Τελικά θα τα αφήσω έτσι. Στο κάτω κάτω τα περισσότερα περιοδικά μου μου θυμίζουν και στιγμές από τη ζωή μου, κάτι σαν τα νομίσματα του θείου Σκρούτζ ένα πράγμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή