Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ZAGORLAND ή καλύτερα ιστορίες για αρκούδες

Ο γνωστός κομικοσυλλέκτης έμποροσυγγραφέας δημιούργησε πρόσφατα το κλειστό club για τους φίλους του Ζαγκορ. Να μην σχολιάσω καλύτερα το επίθετο 'κλειστό'( αλήθεια για ποιά μέλη?) ούτε φυσικά τα υδατογραφήματα που γεμίζει τις εικόνες του(λες και είναι όλα δικά του δημιουργήματα και τα προστατεύει). Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με αυτό το άτομο και τις εμπνεύσεις του αλλά υποψιάζομαι ότι μέσα σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται σκαναρισμένα τεύχη δικά μου, του Νίκου Πίκουλα και του Λάμπρου που πρόσφατα έφυγε αηδιασμένος. 'Ισως αυτή να είναι η αιτία που η κατηγορία αυτή είναι κρυφή από το κοινό.
Ελπίζω κε Κοσκινά να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο!!!!
Γιατί φίλτατε δεν αποχωρήσατε από τον χώρο των κόμκις όπως ισχυριστήκατε με κροκοδείλια δάκρυα με δημόσια ανακοίνωση σας το καλοκαίρι? Δεν ξεχνώ και δεν έχω ξεχάσει τι συνέβη και υπενθυμίζω οτι στην κατοχή μου έχω ακόμα τα υβριστικά e-mails που έστελνες στον κοσμό, καθυβρίζοντας εμένα και τους φίλους που αποχωρίσαμε με τον πιο χυδαίο και πρόστυχο τρόπο.

26 σχόλια:

  1. τα εχω πει πολλες φορες και θα τα ξαναλεω,δεν φοβαμαι μηπως γινω γραφικος γιατι πρεπει να προστατεψουμε οσους μπορουμε απο τα αρπακτικα του νυχια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολλά τα λεφτά Πάνο!!!
    Γιατί να αποσυρθεί? Αφού πάντα υπάρχουν θύματα. Ειδικά όταν έχεις ταλέντο να πλασσάρεις ότι κάνεις και να γεμίζεις υποσχέσεις και ψέμματα.

    Και μη γίνεσαι κακός. Εδώ υπάρχει ομάδα 14 (τι????) ατόμων που σκανάρει κλπ.
    Αυτο κι αν είναι θράσος. Ούτε στις καλές εποχές που είμαστε ολοι δεν ήταν 14. Μάλλον έβαλε το 4 για μπούγιο!!!

    Αλλά και τι να κάνει όλη μέρα! Με κάτι πρέπει να ασχοληθεί το άτομο γιατί θα αποτρελλαθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως θα μπορούσαμε να εκδώσουμε ένα τευχάκι με τίτλο "Ο Ζαγκόρ και οι αρκούδες" (υποκλέπτω λίγο τον τίτλο); Με πιπεράτα παρασκήνια φυσικά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω με τους προλαλησαντες,το ατομο ειναι πλεον επικινδυνο περαν απο γραφικο ! συνεχιστε το ξεμπροστιασμα παιδια ,ειμαστε μαζι σας!
    Γιωργο Κοσκινα συνεχισε τα καραγκιοζιλικια ,εδω ειμαστε για να γελαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πριν από λίγο καιρό έλαβα ένα e-mail από τον παραπάνω κύριο με το οποίο μου ζητούσε να κάνω γνωστό στο κοινό του blog μου, τη ίδρυση του ΖΑΓΚΟΡΛΑΝΤ. από ότι κατάλαβα αυτός ο κύριος έχει κάποια ''προϊστορία'' στο χώρο την οποία δεν γνωρίζω προσωπικά αλλά από ότι καταλαβαίνω μέσα από τα λεγόμενα σου μάλλον είναι αρνητική.Θα ήθελα μέσω κάποιας ανάρτησης να ενημερώσεις λεπτομερώς εμένα και τον υπόλοιπο κόσμο σχετικά με το τι έχει συμβεί στο παρελθών ώστε να γνωρίζουμε και εμείς τη θέση πρέπει να λάβουμε απέναντι σε τέτοια άτομα. ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OK. Πρέπει να σεβαστούμε την προσπάθεια του να εφεύρει τρόπους να κονομήσει.

    Πρέπει να είναι βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά γιατί τα θύματα του απλά δεν μένουν θύματα για πολύ.
    Λίγο πιο νωρίς λίγο πιο αργά καταλαβαίνουν τι παίζει με τον τύπο και τέρμα.
    Είπαν μπορείς να κοροιδέψεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο οπότε ο Γιωργάκης κάθε λίγο και λιγάκι ανακαλύπτει νέα τρομερά project για να προσελκύσει νέους πελάτες θύματα. Έμφαση στο θύματα γιατί ο σωστός πελάτης αγοραστής και ο σωστός πωλητής είναι έννοιες άγνωστες στο φίλο μας.


    Έτσι λοιπόν δευτεροτρίτος και καταϊδρωμένος (από το Δημήτρη αυτό) φτιάχνει blog, site, Fan Club (μία και καλή έτσι είναι το σωστό Γιωργάκη άλλαξε το παιδί μου) και άλλα site και άλλα Blog.

    Η μόνη αλήθεια που έχει πει και γράψει είναι απλά το "...έχω γράψει και 3 παραμύθια αδημοσίευετα". Δεν χρειάζονται δημοσίευση Γιώργο μου. Μας τα ταίζεις κάθε μέρα.

    Υ.Γ 1 Ελπίζω πραγματικά (και δεν περίμενα ποτέ να το πω) να τελείωσει αυτό το θέατρο με τον τύπο. Στο Blog του έχει πέσει νέκρα, ο συντακτικές ομάδες μας τελείωσαν, ας πέσει στην λήθη. Πλέον παιδιά μόνο διαφήμιση του κάνουμε. Είναι τόσο βρεγμένος που λίγη βροχή ακόμα δεν του λέει τίποτα.

    Υ.Γ Φίλε PEGOUINOS αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να δεις τις καταχωρήσεις μας εδώ στο Blog. Πιστεύω ότι θα γελάσεις αν μη τι άλλο και σίγουρα θα καταλάβεις πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και ενα κουιζ για δυνατους λυτες:

    τι θα πει αραγε για ολα αυτα ο αρχιδικτακτορας των κομικς?

    1.θα απαντησει με ηθος και πολιτισμο?

    2.θα συνεχισει να κανει τη βρεγμενη γατα?

    3.η θα επιτεθει υπουλα,σαν φιδι κολοβο?

    οποιος το πετυχει κερδισει ενα τευχος ζαγκορ σε μουχλιασμενη κατασταση απο αυτα που πουλαει ο εμπορακος,που το κανει ακομη πιο συλεκτικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγκες ο εν λόγω προκομένος έχει στεγνώσει ... Στέλνει SMS που ζητεί να του αγοράσουν κόμικς έστω και αξίας 50 - 100 Ευρώ (λες και τα Ευρώ είναι φυστίκια ...)γιατί έχει στοκάρει εμπόρευμα λέει αξίας 9.000 Ευρώ και είναι σε κίνδυνο η κωλοσελίδα του - ιστός αράχνης για τα ανυποψίαστα θύματά του ... Ο τύπος πρέπει να είναι περίπτωση για εγκλεισμό και μελέτη από ολόκληρο ψυχιατρικό τμήμα Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ... Περαστικά εμποράκο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ολο και περισοτεροι ανθρωποι καταθετουν τις υπεροχες εμπειριες που ειχαν στα ιστολογια του ηθους και του πολιτισμου!

    welcome στη χωρα του gkoskland!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιωργο μου θυμασαι :
    1.Το κειμενο που εκανες post στην σελιδα σου και δηλωνες με στομφο οτι θα παρεις τους αλητες στα δικαστηρια και την επομενη μερα θα δωσεις και ανακοινωση στον τυπο ;
    2.Τα email που εστελλες σε γνωστους και αγνωστους και κατηγορουσες τα ιδια ατομα αποκαλωντας τους τσογλανια αλητες κτλ με αοριστες κατηγοριες και εξηρες την μεγαλοψυχια σου οτι χαρισες και ζαγκορ που ο ιδιος χρεωθηκες σε καποιον απο αυτους;
    3.θυμασαι οτι οταν ενας απο αυτους σου απαντησε συγκεκριμενα με γεγονοτα εσυ κατεβασες το κειμενο που προαναφερα στο σημειο 1 και εβαλες στην θεση του ενα βαθυστοχαστο κειμενο αποχωρησης αηδιας και δηλωσης οτι θα παραμεινεις απλος συλλεκτης ;
    4.Οτι δεν περασε ουτε καν ενας μηνας και συνεχισες στα ιδια μονοπατια ;
    5.Οτι κατα καιρους προσπαθησες και σε μενα αλλα και σε αλλους να πουλησεις πανακριβα τευχη όνομαζοντας τα "προσφορα" ;
    6.Οτι η προσφιλης σου τακτικη του ανεβαζω-κατεβαζω κειμενα ακολουθειται οταν ζορισουν τα πραγματα ;
    Αν δεν θυμασαι εδω ειμαστε να στα θυμιζουμε.
    Αυτα προς το παρον αγαπητε "φιλε".Περισσοτερα ακολουθουν. "Ο" για Ομπραξ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να λέμε τώρα... σου λέω ότι ο τύπος είναι μανούλα στο Marketing και την προώθηση. Αν δεν ήταν τόσο απάτη και απλά πρόσεχε τιμές και ποιότητα θα ήταν ο πρώτος της πιάτσας. Respect στις ιδέες και την ενεργητικότητα του. Βοηθάει βέβαια ότι δεν έχει άλλη ενασχόληση.
    Κρίμα πάντως που αντί να δουλέψει σωστά κοιτάει να γρατζουνίσει ότι μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ψηφοφορια ειναι ολα τα λεφτα,ειχα σκεφτει να το κανω και εγω με το κουιζ που εγραψα παραπανω.Παντως συμφωνω με το τελευταιο σχολιο του Κωστη και θελω να βλεπω αναρτημενα στο πλαι τα πετυχημενα σχολια με τις γκαφες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εεεε..μα καλά..πόσο κρύο έχει στην κέρκυρα ρε παιδιά? Ή 1)έχει χιονίσει εξού το κασκόλ και το σκουφί, ή 2)κάποιος δεν είχε να πληρώσει για θέρμανση.....

    Οοοου George!!!! ατακτο αγορι!! τωρα το επιασα! τα φοράς για να είσαι trendy!σε καλό σου! για μια στιγμη μου περασε απ το μυαλο οτι εδωσες 9000 σε comics στοκ κ ξεχασες να πληρωσεις για κοινοχρηστα...
    κ μην ξεχνας George!!!we love to hate you!!! Keep sucking!!
    Υ.Γ. Αρε ατιμουλικο με αυτα που σκαρωνεις παλι φυρι φυρι το πας για καινουργιο ποιηματακι...Μα ναι!μου ρχεται:

    Εμποράκο, εμποράκο, βρε τι σου μελλε να παθεις,
    τα κακα αυτα παιδακια, που τα βρίσκεις που τα χανεις,
    με την αφεντια σου εμποράκο ασχολουνται ολη μερα,
    δεν σαφηνουν σε ησυχια την πραματεια σου να πουλησεις,
    τη μασεμενη σου σαβουρα, πρεπει καπου νακουμπησεις,

    -- --

    Σου την επεσε κ το issuu,
    Ε! δεν εχουν το θεο τους,
    πως τολμουν να αμφισβητουν
    οι μαθητές το Δάσκαλο τους?


    Γι αυτο σου λέω εμποράκο,
    σαν τον Τσε να επαναστατησεις
    κ αν δεν εχεις προλαβαινεις
    κ το μουσι σου να αφησεις.
    Κ αν δεν εχεις κ μπερεδακι,
    δεν πειραζει εμποράκο,
    πρόχειρο ότι έχεις βάλε,
    για παράδειγμα ένα σκουφάκο!!

    Καληνυχτα George! κ αυριο μέρα είναι (για ξεφωνημα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βρε Σακη ετσι οπως τα λες,
    μου ρχονται και μενα οι εμπνευσεις!!!
    και θα απαγειλω και εγω το ποιημα
    οταν το εμπνευστω για του gkosk
    τα sites του πολιτισμου
    μα και τις καλες και τσις αγνες του τις προθεσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ειναι τοσο κομπλεξικος που ειδε οτι ανεβαζα χωρις υδατογραφημα το κανει και αυτος!με πονηρο σκοπο βεβαια:φοβουμενος μην χασει πελατες!
    τι να το κανεις τωρα?ειναι αργα gkosk,το τρενο δεν γυριζει πισω!σε πειρανε χαμπαρι,για αυτο ειναι καλη ιδεα να αλλαξεις ονομα στο μπλογκ του πολιτισμου και του ηθους.θα σου ανεβασουμε και δημοσκοπηση με προτασεις για το πως πρεπει να λεγεται!και μην ανυσηχεις σου εχω και αλλα ραματα για τη γουνα σου!

    ολα εν καιρο φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -γιατι ο ''κομικς ντεντεκτιβ'' εφτασε μεχρι την κερκυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σήμερα είναι ημέρα θλιβερής επετείου. Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Αϊτή. Το διάβασα μόλις τώρα και θυμήθηκα ότι ο άνθρωπος-κρυπτοέμπορος θα διέθετε τα κέρδη από τις πρώτες πωλήσεις στα θύματα των σεισμών. Κατά δήλωσή του.
    Το ίδιο πάνω κάτω διάστημα κατά δήλωσή του πάντοτε:
    - Κατακεραύνε τους εμπόρους που είχαν χιλιάδες τεύχη υπερτιμημένα στο διαδίκτυο. Μέτρησε κανείς ένα χρόνο μετά πόσα έχει εκείνος προς πώληση και σύγκρινε τις τιμές με τους μαυραγορίτες (κατά δήλωσή του).
    - Απειλούσε τους άγνωστους χάκερ με αγωγές και πάντοτε κατά δήλωσή του θα ενημέρωνε όλη την κοινή γνώμη (η οποία δεν είχε άλλη σκασίλα) για την καταστροφή των αρχείων.
    - Κατά δήλωσή του τυγχάνει συγγραφέας υπαρκτών και ανύπαρκτων βιβλίων, αρθρογράφος και διάφορα άλλα δείγματα ήθους και πολιτισμού με στόχο τη σωτηρία των κόμιξ η οποία συνοψίζεται στη λογική: Τα παίρνω, τα κρατάω μερικές μέρες και τα μεταπουλάω.
    - Κατά δήλωσή του η θρυλική παρτίδα με τα Ζαγκόρ πωλείτο με ελάχιστο κέρδος. Της τάξης του 0,5 ευρώ κατά δήλωσή του ανα τέυχος. Αργότερα έγινε γνωστό ότι το σωστό ήταν το ,5. Μπροστά έμπαινε άλλο νούμερο κατά το δοκούν και ανάλογα με το θύμα.
    - Κατά δήλωσή του τον περασμένο Μάιο ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ θα είχε έτοιμο σάιτ έστω και μόνος του επειδή τα τότε μέλη της...κοινότητας δεν παρατούσαν τις δουλειές τους για να τον βοηθήσουν. Προφανώς εννοούσε τον πράσινο Μάη.
    Προτείνω το πολυπληθές φαν κλαμπ να βάλει ρεφενέ και να του στείλει τούρτα την ημέρα της γιορτής του. Την Πρωταπριλιά δηλαδή. Εγώ συνεισφέρω την αξία ενός υπερτιμημένου Ζαγκόρ. Γύρω στα 8 ευρώ δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου ρε Γιωργάκη ,προστάτη των αναξιοπαθούντων,Ελ Σιντ των κόμικς,μέγα μάστορα της πένας και της αμπελοφιλοσοφίας,εχθρέ των εμπόρων ,εμπορό-συλλεκτό-μελετητό-συγγραφέα της πεντάρας. "Ο" για ΟΜΠΡΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιωργακη ριξε και μια ματια στα αποτελεσματα της δημοσκοπησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν είχα σκοπό να επανέλθω στο θέμα, γιατί πιστεύω ότι είναι φαύλος κύκλος και το μόνο που καταφέρνουμε κάθε φορά είναι να δίνουμε λίγη ακόμη ζωή σε ένα υπό κατάρρευση blog. θλίβομαι όμως όταν διαβάζω όλα αυτά τα εξωφρενικά απο ανθρώπους που ίσως δεν έχουν διαβάσει ούτε φράση απο αυτά που λέει η άλλη πλευρά. εμείς οι κακοί δηλαδή. Τώρα,γιατί πριν είμαστε οι στυλοβάτες. Εξοργίζομαι οταν κάποιος θεωρεί αδιανόητο και ανήκουστο να μην του λένε ευχαριστώ και να μην αναγνωρίζουν τον κόπο του. Πόσο μάλλον όταν αυτός ο κάποιος χάκεψε και εξαφάνισε την δουλειά και τον κόπο τόσων ανθρώπων. Εγώ λοιπόν (και άλλα παιδιά) σαν παλιό μέλος που κλέβοντας ώρες απο τον χρόνο μου και κοπιάζοντας για να προσφέρω πολλά τεύχη στην βιβλιοθήκη, πρέπει να έχω το δικαίωμα της πρόσβασης. στην οποια βιβλιοθήκη, δεν έχει σημασία (η επιχείρηση είναι η ίδια η επωνυμία άλλαξε ) σαν αναγνώριση της προσφοράς μου.
    Ζητώ λοιπόν...η μάλλον απαιτώ τον κωδικό πρόσβασης. Περιμένω μια απάντηση εδώ. μέσα απο αυτό το blog. Απλή και κατανοητή.
    Ζητώ δε και μία φωτοπαρουσίαση των τευχών 47,50, 58 του Ζαγκορ που αναφέρεται οτι υπάρχουν στην comics library για να διαπιστώσω οτι δεν πρόκειται για δικά μου τεύχη.
    Δέν νομίζω να τα διαγράψεις...εσύ δεν κάνεις τέτοια πράγματα, μόνο κλειδώνεις.

    ΥΓ. Βλέπω μετά τα προσκλητήρια...... η επιστράτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επειδή είμαι καινούργιος στον χώρο των κόμικς, θα ήθελα αν γίνεται να μου παρουσιάσετε τα γεγονότα που έχουν γίνει από τον σπουδαίο αυτό κύριο, για να καταλάβω ακριβώς γιατί υπάρχει όλη αυτή η απόδοκιμασία. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητέ μας φίλε,

    σαν καινούργιος στον χώρο των κόμικς δύο είναι τα ενδεχόμενα :

    Να μην έχεις καταλάβει καν σε ποιόν σπουδαίο κύριο αναφερόμαστε
    ή
    Να έχεις καταλάβει ποιός είναι αλλά να θέλεις περισσότερα λεπτομέρειες και γεγονότα.

    Αν είσαι λοιπόν στην πρώτη περίπτωση μείνε εκεί.
    Δεν χρειάζεται ούτε να εμπλακείς περισσότερο ούτε εγώ η κάποιος άλλος να δώσει περιγραφή γεγονότων κλπ.

    Μείνε εκεί λοιπόν και απλά να είσαι ψυλλιασμένος υποψιασμένος και με αυστηρό κριτήριο απέναντι σε όποιον μεγαλοσυλλέκτη ή μελετητή ή εμπόρο συναντήσεις στην πορεία σου στο χώρο των κόμικς. Μηδενός εξαιρουμένου !!

    Αν όμως είσαι από τα έξυπνα παιδιά και έχεις καταλάβει ποιός είναι ο πονηρός τότε ανάτρεξε σε προηγούμενες καταχωρήσεις μας στο blog εδώ και θα δεις αρκετά στοιχεία και γεγονότα που επιδοκιμάζουν την αποδοκιμασία στο πρόσωπο του.

    Αν πάντως θέλεις ακόμα περισσότερα ένα επώνυμο μαιλ απευθείας σε μένα είναι το επόμενο βήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ξέρω τι γίνεται με άλλα μπλογκ ,αλλά η ντομπροσύνη του Κωστή,σε καποια ζητήματα,μ έκαναν και μένα να γίνω μέλος της οικογένειας σας.Απλά δεν τα καταφέρνω και πολυ καλά με την τεχνολογία και παιδευομαι λιγάκι.Μιχάλης,Θεσσαλονίκη!(Ben Leaper!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εδώ ρε Μιχάλη αποφάσισες να ξαναμπλέξεις με τα Μίκυ Μάου !!!
    Οι υπολογιστές θα σε φοβίσουν ???
    Ο Τερματοφύλακας Γιατρός θα τα καταφέρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κρατηστε το επίπεδο ψηλά,οσο μπορείτε κι όσο βεβαια ειναι εφικτό.Οι (ερασιτεχνες) συλλεκτες ειμαστε πολυ λιγοι (εδω στην Θεσσαλονικη,σχεδον ανυπαρκτοι)και ειναι κριμα να μολυνθει από εμπορικές συναλλαγές χειριστου ειδους,το πιο αγνο κομματι της ζωης μας!έχουμε τοση αναγκη στις δυσκολες αυτες εποχες που διανυουμε,την ύπαρξη μιας καλης παρεας!Μην μας απογοητευσετε!!Μιχαλης,Θεσσαλονικη (Ben Leaper)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένας είναι ο τρόπος να μην πέσεις θύμα.

    Ενημέρωση, έλεγχος, αξιολόγηση.
    Πριν συνεργαστείς με οποιονδήποτε τον περνάς από κόσκινο (!), ελέγχεις τι και πόσο σου δίνει και μετά προχωράς στην όποια αγορά.

    Αν δεν φυλαχτείς και μόνος σου ότι και να πουν και να γράψουν οι "καλοί" της υπόθεσης δεν θα είναι αρκετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή