Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

With a little help from my friends...

Another one bites the dust.


Όχι ρε !!! μην τρομάζετε δεν μπήκατε σε άλλο blog μουσικού περιεχομένου.
Στο γνωστό σας και αγαπημένο mycomics είστε.

Απλά με λίγη βοήθεια από τος φίλους μας συμπληρώθηκε η σειρά του Νέου Δυναμικού Μπλεκ.

Πρώτος ο sakis μου έστειλε δώρο το τεύχος #38.





Για να ακολουθήσει ο φίλος Μιχάλης από την Θεσσαλονίκη που μου χάρισε το τελευταίο τεύχος το #39.




Ευχαριστώ και τα δύο παιδιά και θα σας το ανταποδώσω σύντομα !!

6 σχόλια:

  1. ωραια εξωφυλλα!το πρωτο απο τον δυναμικο το ειχα βρει παιδακι σε ενα εγκατελειμενο πλυθινο σπιτι και η χαρα μου ηταν απεριγραπτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως ωραία εξώφυλλα.
    Στην δεκάδα 30-40 είχε αρκετά εξώφυλλα από Μπλεκ Γαλλικής έκδοσης. Σε αυτά βλέπαμε μια πιο ρεαλιστική απεικόνιση του Μπλεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντως εγω προσωπικα Κωστη εχω προτιμηση στους τομους του μπλεκ,αν και γενικα ξερω οτι οι συλλεκτες προτιμουν τα μεμονομενα τευχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά είναι οι τόμοι. Συνήθως είναι και σε πιο καλή κατάσταση από τα τεύχη. Πρακτικά το μόνο πρόβλημα που έχουν είναι ότι θέλουν περισσότερη προσοχή στο διάβασμα για να μην βγουν τα τεύχη από τα συρραπτικά. Λόγω σχήματος (δεσίματος) πλέον ασκείται περισσότερη πίεση στα εξώφυλλα των τευχών (όχι του τόμου).
    Η ιεράρχηση που έχω γενικά στην συλλογή μου είναι : Τεύχος, τόμος, τεύχος βγαλμένο από τόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το μονο ασχημο που εχουν οι τομοι καποιες φορες ειναι οτι γυρω γυρω ειναι λιγο κομενες οι σελιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε και στα δικά μας..Εγω δεν σκέφτηκα εσένα, προίκα για το μωρό το έδωσα...
    Το ξέρεις ότι είναι ο πρώτος μου τίτλος και ο πλέον αγαπημένος. Εχω και ιστοριούλα για αυτόν τον τίτλο, που περιέχει ένα κοινό μας γνωστό, καλά το κατάλαβες, για το νησιώτη μιλάω. Πρωτάρης από αγορές comics λοιπόν, μιλώ στο τηλ. μαζί του και εκφράζω το ενδιαφέρον μου για να αγοράσω κάποια τεύχη και πιο συγκεκριμένα από νέο δυναμικό.. Η απάντηση : " αυτά είναι εύκολα να τα βρεις, δεν είναι τίποτα. έχω ένα φίλο μεγαλοσυλλέκτη που έχει πολλά. αυτή τη στιγμή δεν έχω βέβαια, αλλά θα έχω σύντομα. Μείνε κοντά μου και σε 3-4 μήνες θα έχεις συμπληρώσει τον τίτλο!!!!!" Βέβαια από τον τίτλο μου λείπουν ακόμα αρκετά,καμιά 40αριά, αλλά ναναι καλά, κάθε φορά που το θυμάμαι, γελάω, με την αφέλεια μου βασικά αλλά και που να'ξερα....
    Για την ιστορία εκείνη τη μέρα μου πάσσαρε τόμους μπλεκ νεας περιόδου κάπου στο #110-#120 με 9 ευρώ τον τόμο....αυτό όταν το θυμάμαι δεν γελάω... ακούς George?

    ΑπάντησηΔιαγραφή