Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Φροντίζουμε για το μέλλον

και φτιάχνουμε ... τους Συλλέκτες κόμικς του αύριο :-)



 "Εκ μέρους των παιδιών του σχολείου μας και των νηπιαγωγών, σας ευχαριστούμε για την ευγενική  προσφορά σας. Τα κόμικς σίγουρα έδωσαν μια άλλη διάσταση στη βιβλιοθήκη μας και ενθουσίασαν τα παιδιά. "

Με εκτίμηση,
Η Προισταμένη του 2ου Νηπιαγωγείου Μελισσίων
Παράσχη Νίκη
και οι Νηπιαγωγοί



8 σχόλια:

  1. Κωστή,
    συγχαρητήρια. Αξιέπαινη πράξη και πραγματική πρωτοβουλία. Πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες εύχομαι!

    ΥΓ. Η επόμενη δωρεά να είναι σε νηπιαγωγείο της Κέρκυρας, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτή τη δουλειά έπρεπε να την κάνουν όλοι οι μεγαλοεκδότες κόμικς, διαθέτοντας λίγα απο τα απούλητα, ενισχύοντας το έργο επιλεγμένων νηπιαγωγών που θα έδειχναν ενδιαφέρον για τα κόμικς σαν εγκεκριμένο είδος παιδαγωγικής ενασχόλησης.. θα ήταν επένδυση για το μέλλον των κόμικς πραγματικά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο φιλε μου!!!το δικο μου ονειρο ειναι να φτιαξω στα μερη μου μια ανοιχτη βιβλιοθηκη με κομικς για ολους τους κατοικους του δημου μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περιμενω με αγωνια το αρθρο για τον αρχιαπατεωνακο της κερκυρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκίνησε το Αργύρη και εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.

    Όσο για το άρθρο δεν θα είναι ένα. Θα είναι πολλά.
    Θα θυμηθείτε μεγάλες στιγμές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με αφορμή το σχόλιο του φίλου gomfaios θα ήθελα να εκθέσω μια άποψη: όλοι μας μπορεί να έχουμε τη θέληση να κάνουμε κάτι ανάλογο.. είχα σκεφτεί και εγώ να δωρίσω στη τοπική βιβλιοθήκη τα κλασσικά μου εικονογραφημένα (και τα Μικρά Κλασσικά) και πολλά άλλα.. ΟΜΩΣ.. πάντα υπάρχει ένα μεγάλο ψεγάδι στο όλο εγχείρημα που χρήζει μεγάλης προσοχής: Εαν δεν πληρώσεις κάτι, δεν το εκτιμάς. Εαν δεν είναι δικό σου κάτι, δεν το αγαπάς. Κόμικς σε δημόσια μέρη, σε κοινή θέα και διαθεσιμότητα θα γίνουν απλά αντικείμενα περιέργειας, άτσαλου αδιάκοπου ξεφυλλίσματος και αλόγιστης χρήσης που θα τα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε εκμηδενιστική φθορά.. επίσης (και το πιο σημαντικό) πολλά απο αυτά απλά θα εξαφανιστούν απο κλοπή (παρ'όλες τις τυχόν προφυλάξεις, δεν υπάρχει περίπτωση.. αργά και σταθερά θα εξαφανιστούν)..
    λίγα τευχάκια σε επιλεγμένες νηπιαγωγούς ναι.. μέχρι εκεί.. παραπέρα δεν αξίζει τον κόπο.. όποιος δωρητής τολμήσει να προσφέρει τα μέγιστα στη τοπική του βιβλιοθήκη, θα αμοιφθεί με απαγοήτευση και πίκρα.. (προσωπική μου εκτίμηση-συμπαθάτε με..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας το καταφερω φιλε θειε Σκρουτζ και αν χαθει μερος της συλλογης μου και καποια νεα παιδια αγαπησουν τα κομικς οπως τα αγαπησα εγω σαν παιδι θα ειμαι πολυ χαρουμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαρητηρια για την υλοποίηση της σκεψης αυτής!Ενα μικρό λιθαράκι με πολυ μεγαλη σημασία.Μιχαλης-Θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή