Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ξεθάρεψε ο Γιωργάκης

Πονηρούλη είπες σήμερα να κάνεις το καλό και να βγεις από το καβούκι σου !!.
Κάτι άσχετα έγραψες για νέο site, ψαξίματα κλπ.



Μιας και η μνήμη σου συνεχίζει να ασθενεί να σου θυμίσω το παρακάτω δικά σου λεγόμενα και γραφόμενα.

Και ένα σχόλιο μετριοφροσύνης για να τους πείσεις ότι μιλάς σοβαρά.



Λοιπόν από τον Μάιο του 2010 θα έβγαινε αυτό το έρημο το site σου στον αέρα.
Άντε να δούμε και τον Μάιο του 2011 μπας και τα καταφέρεις.
Δεν το νόμίζω Γιωργάκη καθώς τα δανεικά και τα "κλεμμένα" κοπήκαν. Το ίδιο οι περίφημες ομάδες εργασίας σου, οι Σ.Ο και τα κορόιδα γενικά.

18 σχόλια:

  1. Xo Xo Xo

    Αυτό το site που θα γινόταν και μέσω ΕΣΠΑ και Ευρωπαικών κονδυλίων λες !!!

    Κοίτα τι έγραφε τότε ο Εμποράκος μπας και πάρει προκαταβολή :

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ

    Κατ` αρχάς,διαβάζετε αυτό το κείμενο μέσω email, λόγω της σοβαρότητας της πρότασης που θα βρείτε μπροστά σας, πιο κάτω. Δεν νοείται, όπως τόνισε και ο Δημήτρης σε τηλεφωνική μεταξύ μας επικοινωνία, κάτι με τέτοια σημασία να εκτίθεται σε κοινή θέα. Με άλλα λόγια κύριοι, δεν μπορούμε να αναλύουμε χρηματοδοτικό οικονομικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην κεντρική μας σελίδα με άρθρο, μπροστά σε 350
    επισκέπτες καθημερινά. Απλά πράγματα είναι και νομίζω ότι τα
    καταλαβαίνετε. Το site μας, θα το κατασκευάσει ο Δημήτρης, μέλος της κοινότητας και site development. Είναι η δουλειά του και από τα δείγματα της που τσέκαρα, είναι εξαιρετική. Σε παλαιότερο άρθρο, υπήρχαν 4 link παρέπεμπαν σε προηγούμενες
    δουλειές του. Όσοι μπήκατε στον κόπο να τα κλικάρετε, θα καταλάβατε...
    Πάμε στα τεχνικά χαρακτηριστικά της πρότασης τώρα, που μας τα εξήγησε χθες βράδυ ο ίδιος ο κατασκευαστής, σε συζήτηση που διεξήχθη στο http://www.nineabove.com/shout/ Τι είναι αυτό; Ένα shout box που όλοι μας μπορούμε να μιλάμε, σε πραγματικό χρόνο, δίχως να κάνουμε ανανέωση της σελίδας, χωρίς να κινδυνεύουν τα σχόλια μας να κάνουν το γύρω του διαδικτύου και που το έφτιαξε ο Δημήτρης σαν δώρο στην κοινότητα.
    Το site θα μας καλύπτει απόλυτα σαν ανάγκες, με αποθηκευτικό χώρο 100 GB, λειτουργίες ενσωματωμένες τεράστιες, στηριγμένο στην αρχή της εύκολης πλοήγησης και της ακόμη πιο εύκολης πρόσβασης, μέσω search, σε όλο το υλικό που θα βρίσκεται
    μέσα. Με ένα απλό κλίκ, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία είναι καταχωρημένη. Θα μπορούν τα μέλη της ΣΟ, να έχουν την δυνατότητα του πλήρους ελέγχου, να κλειδώνουν σελίδες για να τις δουλέψουν με διακριτικότητα, ή για άρθρα που επιθυμούμε να έχουν πρόσβαση μόνον τα μέλη. Θα υπάρχει ακόμη shout box, με τα χαρακτηριστικά που προανέφερα, θα ενσωματωθεί το C&M σαν blog, ενώ το issuu θα παραμείνει ο χώρος που θα μας φιλοξενεί σαν βιβλιοθήκη. Περισσότερες λεπτομέρειες, θα σας αναφέρουμε όταν θα αρχίσει η κατασκευή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ GEORGE ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΤ
    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΙΛ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ

    Πάμε στο οικονομικό τώρα. Ο Δημήτρης κοστολογεί τις υπηρεσίες του για αυτό το project, με 2.500 ευρώ συν 250 για το ετήσιο site hosting, την φιλοξενία μας δηλαδή σε server. Θα συμφωνήσω μαζί του, ότι το κόστος αυτό είναι σχεδόν απαγορευτικό για μια παρέα ανθρώπων σαν κι εμάς. Τι προτείνει; Πριν σας το πω, να αναφερθεί εδώ η απόφαση του κατασκευαστή, να μην μας χρεώσει ούτε σεντς! Αυτό είναι κάτι που τον τιμάει και τον ευχαριστούμε πολύ. Ακόμη, για να μπορείτε να συγκρίνετε μεγέθη, site και forum, καταξιωμένα στη χώρα μας, όπως τα greek comics, komixmag, και πολλά ακόμη, κοστίζουν σαν κατασκευή 300 - 400 ευρώ! Από εκεί και πέρα, καταλαβαίνετε για τι site μιλάμε, όσων αφορά στο δικό μας...
    Η πρόταση του Δημήτρη λοιπόν, έχει να κάνει με την εκμετάλλευση εκ μέρους μας, της δυνατότητας που προσφέρει το πρόγραμμα ψηφιακής σύγκλισης ΕΣΠΑ, της ΕΕ για ερασιτέχνες, μέσα από το οποίο μπορούμε να επιχορηγηθούμε με το 100% του ποσού της χρηματοδότησης για την κατασκευή του site. Κι όχι μόνον αυτό. Μέσα από αυτό το Κοινοτικό κονδύλι, θα μας εκχωρηθεί το ποσό των 40.000 ευρώ, προκειμένου να εξοπλιστούμε όλοι με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας(ψηφιοποιητές, σκάνερ, κλπ), να μπορούμε να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις στο εξωτερικό και πολλά ακόμη. Τι χρειάζεται προκειμένου να απορροφήσουμε αυτό το κονδύλι; Να δημιουργήσουμε μια εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που να δραστηριοποιείται στον χώρο ακριβώς που κινούμαστε εμείς. Δηλαδή, στην ενημέρωση και την καταγραφή των κόμικς. Πως μπορεί να δημιουργηθεί μια τέτοια εταιρεία; Απλά πράγματα. Χρειάζεται καταστατικό, που θα συντάξει δικηγόρος, το οποίο θα αναφέρει τους λόγους ίδρυσης της. Μπορεί να αναφερθούν σαν συμμετέχοντες, όσοι επιθυμούν. Κανείς δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά σε τίποτα, παρά μονάχα στα χρήματα της αμοιβής του δικηγόρου. Στη συνέχεια θα κατατεθεί το έγγραφο αυτό στην αρμόδια αρχή και αυτό ήταν όλο. Περισσότερες λεπτομέρειες και επ` αυτού, από εβδομάδας, όταν θα συναντηθώ με το λογιστή και το δικηγόρο μου. Δεν είναι δυνατόν κύριοι, να εμφανίζονται σαν κομήτες κάποιοι συμπατριώτες μας, και να εξαντλούν αυτούς Τους πόρους, δημιουργώντας εταιρείες ειδικά για να απορροφήσουν αυτές τις χρηματοδοτήσεις, κι εμείς που πράγματι παράγουμε έργο, να μένουμε απαθείς και να αρνούμαστε να δεχθούμε την ένταξη μας σε κάτι τέτοιο! Σκεφτείτε το καλά. Τέλος, θα ήθελα τις αποφάσεις σας πάνω στα παραπάνω, σε διάστημα 1 μηνός, μέχρι να αποπερατωθεί η κατασκευή του site, οπότε και δεσμευτήκαμε στο Δημήτρη να του έχουμε ανακοινώσει την απόφαση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti ginetai me auto to site tou giorgou vre paidia ?tha vgei pote online i tin mera to kataskevazan tin nixta gkremizotane ? edo to facebook to sxediase kai to evgale online mesa se 2-3 mines o mark zuckeberg.episis thimamai mia periodo pou oli mera o emporosiggrafeas egrafe gia auto,to periexomeno tou,to orama piso apo auto ktl ktl alla ksafnika kai olws tixaia edw kai mines oute tsimoudia gia auto .......a re giorgaki ti travas kai si ......tora oson afora ta europaika kondilia(funding) giorgaki mathe oti den einai toso aplo osos to kaneis sto proigoumeno email tou filou...oti lefta pareis xreiazetai na ta dikaiologiseis me parastatika ,apodeixeis ktl kai me erga kai praxeis kai oxi me fanfarologies....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κομμάτι με την χρηματοδότηση είναι απλά κορυφαίο.
    Σε λίγες προτάσεις ο συγγραφέας κατέθεσε πρόταση και χωρίς έξοδα μάλιστα.
    Ανάθεμα !!! σε όλους εμάς που δουλεύουμε πραγματικά να σχηματίσουμε πρόταση για επιδότηση.
    Βέβαια να ήταν τόσο μάγκας όσο τα γραπτά του (και όχι τα έργα) θα έπρεπε να είχε φτιάξει όχι ένα αλλά πολλά site.
    Για την ώρα όμως ούτε το έρμο το Club (με απ' όλα) του Ζαγκόρ δεν του βγαίνει.

    Υ.Γ Respect σε όποιον ανέβασε το μαιλ. Επιτυχία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κανείς δεν θα επιβαρυνθεί οικονομικά σε τίποτα, παρά μονάχα στα χρήματα της αμοιβής του δικηγόρου". χαχαχα ,ρε αφιλοτιμε θα εβαζες τα μελη να πληρωσουν και τον δικηγορο για να παρεις εσυ την επιδοτηση?Γυρευε τωρα μελη.....και αυτο το αλλο με την δημιουργια ομαδων εργασιας? Nομιζεις οτι ολοι ειναι σαν εσενα ,ανεπαγγελτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φιλε ανωνυμε αναγνωρισα ποιος εισαι...
    τα μαιλ του εμπορακου τα εχω και εγω αλλα τα κραταω σαν κορη οφθαλμου γιατι καποια στιγμη θα μου χρειαστουν...
    -γιωργακη σε πιασε κρυος ιδρωτας παιδι μου?
    τι αλητες που ειμαστε να ασχολουμαστε με τον εμπορακο που εχει νυχια πιο γαμψα και απο το τερας της λιμνης!!!
    -ντροπη μας κυριοι!!!
    που πηγε το ηθος και ο πολιτισμος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Περισσότερες λεπτομέρειες και επ` αυτού, από εβδομάδας, όταν θα συναντηθώ με το λογιστή και το δικηγόρο μου".Ασχετο εντελως ....οι μηνυσεις κατα γνωστων και αγνωστων τι γινονται? Προχωρανε ? Διοτι απο οτι αμυδρως ενθυμουμαι ειχε υπεργολαβια ο δικηγορος απο μηνυσεις για κατι τηλεφωνα φαρσες,συκοφαντικες δυσφημισεις κτλ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ Ανώνυμε της 27 Απριλίου 2011 2:23 μ.μ
    πας να μας φας το ψωμάκι.
    Αυτά με τα δικηγορικά θα τα πιάσουμε σε επόμενο άρθρο. Να περνάμε τις μέρες με λίγο γέλιο.
    Με τόσες ανοιχτές υποθέσεις πάντως θέλει ολόκληρο δικηγορικό γραφείο για να τον υποστηρίξει.
    Τζάμπα όμως δεν γίνεται τίποτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Xa xa Μιλάνε και οι διαγραμένοι

    Μετά από τα 'όσα συνεβησαν χθες βράδυ, ζητώ από την κοινότητα να ψηφίσει υπέρ - κατά της διαγραφής των παρακάτω μελών, οι οποίοι λειτούργησαν σε βάρος μας και με ιδιοτέλεια.
    gomfaios - sakplat - lyggeas
    Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή, με επιχειρήματα αν το θελήσετε και με το όνομα του κάθενος!
    Για το C&M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αξιοτιμοι κυριοι διαχειρισται της σελιδας και λοιπα μελη ,
    Ενεργωντας κατ εξουσιοδοτηση του εντολεος μου κ.κ Γεωργιου Κοσκινα και με γνωμονα τη διαφυλαξη των συμφεροντων αυτου σας ενημερωνω λαμβανοντας υποψην τους ανωτέρω προκλητικώς αναληθέστατους ισχυρισμους διαλαμβάνοντες γεγονότα βλάπτοντα καίρια την τιμή και την υπόληψή του εντολεος μου ως προσώπου και ως επαγγελματια οτι ταυτοι στοιχειοθετούν το αδίκημα της συκοφαντικής σε βάρος του πελατη μου δυσφήμισης.


    Για τον εντολεα μου,
    Αλεξανδρος Λυκουρεζος δικηγορος παρα Αρειω παγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαιρομαι πολυ γιατι εκεινη την εποχη τον ξεβρακωσα μπροστα σε ολους τον γιωργακη και αποκαλυψε τον πραγματικο του ευατο!!!
    -γιωργακη τα λιγα τευχακια που αγορασα απο σενα ηταν για δοκιμη να δω τη ποιοτητα πουλας...
    αλλα εσυ νομιζες οτι ειχες να κανεις με θυμα!!!
    -βεβαια αν αποφασισω να φωτογραφησω ολη τη συλλογη μου και την δεις μπορει και να αυτοκτονησεις!!!
    -τα μπλεκ των διακοπων που ηθελες να πουλησεις με 100 σε φωτοτυπια τα βρηκα 25 ευρω εκαστο και αληθινα!!!πως σου φαινονται?
    -στη σελιδα με τις πωλησεις σου ξερω οτι ανεβαζεις τευχη και τα κλεινεις για τον ευατο σου με το ψευδωνυμο: georgeG .και το κανεις αυτο για να τσιμπανε νεα θυματα δειχνοντας οτι εχεις πωλησεις!!!αυτο ειναι πολυ απλο να το καταλαβει καποιος γιατι κλεινεις τευχη που τα εχεις αδυναμια!!!(π.χ. μικρα μπλεκ,ρομπεν κτλ κτλ)
    -μετα αφου εχεις τευχη του μπλεκ γιατι τα ξανααγοραζεις απο το ibid?μα φυσικα για να τα πουλησεις πιο ακριβα σε υποψηφια κοροιδα στη σελιδα σου!!!
    -σκεπτομαι πολυ σοβαρα να ανεβασω δωρεαν στο ιντερνετ ολα τα τευχη μου,μονο και μονο για να μην αγοραζει ο κοσμος απο κατι αλητες σαν και σενα!!!πως θα σου φανει αυτο?να βρισκει ο αλλος δωρεαν αυτο που εσυ θες να πουλησεις χρυσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ααα!!!γιωργακη δεν ειμαι ανωνυμος ουτε απλα ο gomfaios.
    ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ λεγομαι αν το ξεχασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αργυρή σε σοβαρή τώρα,
    αν πετύχεις κανένα Μπλεκ διακοπών ακόμα τσίμπα το για μένα.
    Δεν το έχω δει καν αυτό.
    Φυσικό το κανονικό έτσι όχι τις γνήσιες φωτοτυπίες εκ του αυθεντικού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κωστη αν τα θελεις στα τυπωνω φωτοτυπια και τα 2 τευχη και στα στελνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δωρεαν ενοειται οχι με 100 ευρω που τα πουλαγε ο κερκυραιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κορυφαία συζήτηση!
    Μόνο αλλάξτε αν γίνεται αυτό το μαύρο φόντο, όταν διαβάζω μεγάλα κείμενα θέλουν 5 λεπτά μετά να συνέλθουν τα μάτια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. M αρέσει ρε φίλε που υπογραμμίζεις κ το όνομα μου για να φαίνεται πιο έντονα πόσο μ......ς υπήρξα. Λαθάκια κάνουμε όλοι Κωστάκη, by the way, μήπως σου βρίσκεται και κανένα CV από την εποχή που ήσασταν κολλητοί, ξέρεις από αυτά με τα χίλια προσόντα για εύρεση δουλειάς που σου είχε στείλει???έτσι γιατί ναι, να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι μια φορά και έναν καιρό, ο γιωργάκης και ο κωστάκης ήταν φίλοι, τι φίλοι, κολλητοί δηλαδή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχω κάτι καλύτερο.
    Αφιέρωση σε μένα στο πρώτο βιβλίο του.
    Λεπτομέρειες προσεχώς.
    Κολλητοί δεν υπήρξαμε ποτέ.
    Πολύ απλά και εγώ έφαγα για ένα διάστημα τα παραμύθια του Γιωργάκη βοηθώντας όπου ζήταγε.

    Μετά την συνέχεια την ξέρεις και την έζησες και εσύ...

    Υ.Γ Το highlight του ονόματος σου έγινε τυχαία κατά την διαδίκασια ανεύρευσης από το Google.
    Δεν ήταν εσκεμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή