Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

H ιστορία μιας ζελατίνας

Δέχομαι ερωτήσεις από καιρό σε καιρό για τις ζελατίνες που βάζω τα τεύχη. Αυτές που χρησιμοποιώ στο πακετάρισμα κατά την αποστολή.

Λοιπόν δεν είναι δυσεύρετες, δεν είναι από κανένα περίεργο προμηθευτή, δεν είναι από comics shop.  
Τις ζητάτε σε όλα τα καταστήματα με είδη συσκευασίας. Ξέρετε εκεί που πουλάνε κολλητικές  ταινίες, κουτιά, σχοινάκια και κορδέλες.

Ανάλογα το κατάστημα θα τις συναντήσετε σαν σακούλες συσκευασίας, σαν ζελατίνες συσκευασίες ή διάφανα σακουλάκια.
Το κόστος παίζει από 7-9 euro το κιλό. Υπάρχουν σε πολλές διαστάσεις οπότε αν θέλετε για συγκεκριμένα τεύχη καλό είναι να πάρετε μαζί δείγμα ώστε να ταιριάξει το μέγεθος.

Τέλος προσοχή στους πονηρούς που αγοράζουν με το κιλό και πουλάνε με το τεμάχιο με ένα λένε μικρό ποσοστό κέρδους. Ένα σκάρτο 1000% . Υπάρχουν φυσικά και τέτοιοι. Κατοικοεδρεύουν σε μεγάλο site προσφέροντας αφειδώς αγάπη, φροντίδα αλλά και προστασία στον  συλλέκτη – αγοραστή. Μην τον ξεπουπουλιάσουν οι άλλοι. Χώρια που κερνάνε και καφέ.
 Εσύ πάντως καλέ μου Γιωργάκη μην ταράζεσαι. Δεν λέω για σένα αυτή την φορά. Αυτή είναι μεγάλη μπίζνα για τα κυβικά σου. 

2 σχόλια:

  1. μην του βαζεις ιδεες και ψαχνει παλι για δανεικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ευτυχώς έχω μια άκρη απο ένα χονδρέμπορο και τις παίρνω γύρω στα 5 ευρώ το κιλό σε διάφορα μεγέθη.Και στο μέγεθος που χρειάζομαι να μην βρώ πάντως δεν με πειράζει τις κόβω και τις κάνω θερμοκόλληση με ένα μηχάνημα που ΄χω πάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή