Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

KOMIX DISNEY τότε και τώρα..!!!

Μεγάλη ποικιλία απο Disney κόμικς ελληνικών εκδόσεων σήμερα στα περίπτερα... Πιο πολλά απο ποτέ. Μαγεύουν όμως όπως τα παλιότερα; Τα σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα !!!

7 σχόλια:

  1. εγω πιστευω παντως οτι ποτε δεν θα αγαπησουμε ποτε καποιο νεο κομικς σε σχεση με εκεινα που διαβαζαμε οταν ειμασταν παιδια,με εκεινα τα τευχη ειμαστε συναισθηματικα δεμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα φίλε gomfaios.Το παρατηρώ προσωπικά και στο ίδιο το κόμιξ για παράδειγμα. Τα παλιά τεύχη άντε μέχρι το 70-72 οπότε και σταμάτησε να έχει τις δυο διαγώνιες λωρίδες πάνω αριστερά ήταν σαφώς πιο ελκυστικά σε σχέση με το μοντέρνο ύφος του περιοδικού σήμερα! Άσε που έβαζε σχεδόν αποκλειστικά Καρλ Μπαρκς ενώ τώρα...μέχρι αυτή τη βλακεία με το Γκρού το πολεμιστή (αλήθεια τι σχέση έχει με παπιά;)που με έφτασε σε σημείο να θέλω να σταματήσω να το παίρνω πριν 2-3 χρόνια που εκδόθηκαν οι ιστορίες του στο κόμιξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά πάντα υπάρχουν καινούργιες δημιουργίες να μας συγκινήσουν. Επίσης και πολλές απο το παρελθόν που δεν έτυχε να γνωρίσουμε. Εγώ προσωπικά ανέκαθεν απο μικρή ηλικία είχα ανοίξει ορίζοντες και στα αμερικάνικα κόμικς με αποτέλεσμα να έχω πολύ υλικό για εξερεύνηση και τότε και τώρα (σε σχέση με τις περιορισμένες ελληνικές εκδόσεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά.. ποιός τους έχει πεί οτι ο Γκρού είναι ότι καλύτερο? Τόσο μ@λ@κες είναι? Αλλα μήπως αυτοί που δουλεύουν εκεί μεσα στα γραφεία νοιάζονται? νομίζετε ότι αγαπούν τα κόμικς? αν τα αγαπάγανε δε θα πάντρευαν με το ζόρι τον Θείο Σκρούτζ με τον Γκρού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα μωρέ βρήκε ο βλ@κ@ς ο Τερζόπουλος φθηνά τα δικαιώματα του Γκρού και είπε να τον πλασάρει στην αγορά μέσω ενός περιοδικού με μεγάλη απήχηση πριν τον βάλει σε δικό του περιοδικό το οποίο έφαγε φόλα αν δε κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σαν το ΖΑΓΚΟΡ,τον ΜΠΛΕΚ και τον ΟΜΠΡΑΞ,δεν θα ξαναβγει τιποτα!!η απολυτη πόρωση,ακομα και τωρα στα 41 μας!!μιχαλης -θεσσαλονικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα με όλους (αν και το Γρου δεν ήταν για πέταμα) , άσε τα τέρατα, δαιμονικά και βωμολοχίες που κατακλύζουν σήμερα όλα τα κόμικς, ακόμα και τις ανατυπώσεις, όπως του Μπλεκ... ψάξτε για πλάκα τις μεταφράσεις του 70 και τις σημερινές απαράδεκτες!!!! γελοίοι, πουλημένοι, αντιχριστιανοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή