Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Κόμικς-ο-Καλοκαίρι 2012

Σε αυτά τα βίντεο βλέπουμε φίλοι και φίλες τι κυκλοφορεί φέτος το καλοκαίρι απο κόμικς (κυρίως Ντίσνεϋ)



8 σχόλια:

  1. Όλα τα λεφτά το μαγικό που έχεις και δείχνεις ότι ρετροσυλλεκτική...παλιατζούρα υπάρχει.
    Μόμπυ Ντικ, Μαίρη Πόπινς, 2001 και δεν υπάρχει τέλος.
    Και που να το έπαιζες και "μέγας μελετητής συλλέκτης" :-)

    Επίσης να τονίσω (το είπες και εσύ σε κάποιο σημείο στο βίντεο ) την τρομερή διαφορά που κάνει το καλλιτεχνικό lettering που "γεμίζει" τα μπαλλονάκια με το άψυχο τυποποιημένο κομπιουτερέ που έχουν τώρα. Παρόλο που υπάρχουν τόσες γραμματοσειρές ειδικές που μπορούν να (πληρώσουν) και να έχουν συνεχίζουν με τα ίδια. Αποτέλεσμα τα μικρά γράμματα και τα άδεια μπαλονάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω εχω να πω οτι ηταν πολυ ωραιο το βιντεο και ανυπομονω να κανετε και αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ σωστα ειπατε οτι καποια τευχη δεν μοιαζουνε σαν disney οπως και το μικυ μαους πια δεν μου αρεσει καθολου ειναι χαλια οπωσ τα πρωτα κομικσ του κοσμου το αγορασα λογω απο τον τιτλο η ιστορια ητανε χαλια και τα περασοτερα που εβλεπα ελεγαν ουνγκ ουνγκ οτι δεβ ξερουν να μιλανε δεν πηρα εγω το μικυ για να μαθω πως μιλουσανε η προγονοι μασ ομωσ οι ιστορια του πρακτορα ντακ αξιζε λιγο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Γεια σας συνγχαρητηρια για τα βιντεο σας σας εχω μια προταση μπορειτε να κανετε ενα βιντεο αφιερωμενο στην σειρα μικυ μυστηριο ειναι μια πολυ ωραια σειρα και τωρα θα κυκλοφορηση και ο β κυκλος επανεκδοση εγω λογω οταν κυκλοφορουσε η σειρα ημουνα μικρος και γιαυτο περνω την επανεκδοση.Ειναι μια πολυ ωραια σειρα με περειπετεια αγωνια και ωραιους τιτλους οπως η λεγεωνα των νεκροζωντανων ο χορος των βρυκολακων ειναι ιστοριες που μολις ακους τον τιτλο σε τραβαει να το αγορασεις.Λοιπον αμα σας αρεσει η προταση μπορει να κανετε ενα βιντεο αφιερωμενο στην τελεια σειρα κατα την γνωμη μου μικυ μυδτηριο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα σε τραβάνε αυτοί οι τίτλοι να τα αγοράσεις, άστα να πάνε... και φαίνεται ότι δεν έχεις διαβάσει ποτέ σου τις παλιές περιπέτειες του Murry, Scarpa που μποστά τους αυτές είναι τελείως μπούρδες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενταξει μου αρεσουν γιατι ειμαι και μικρος μια γνωμη ειπα ενταξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι.. όλοι μας είμαστε το ίδιο.. αγαπάμε να διαβάζουμε κόμικς και ο καθένας ότι του αρέσει.. ελεύθερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ ωραια τα βιντεο σας!! βλεπω ομως τωρα τελευταια δεν εχετε πολυ θεμα να πειτε παλια κανετα πολυ ωριαοτερα βιντεο. πιστευα οτι θα κανατε ενα βιντεο με το τευχος φαντομ ντακ που ειχε κυκλοφορησει το καλοκαιρι περιμανα αλλα δεν καντα μπορειτε να κανετε ενα βιντεο που να μιλησετε για την νεα κυκλοφορια φαντομ ντακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή