Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακατεμένα κόμικς σε αυτό το βίντεο.. Δείτε !!!

Κόμικς απο διαφορετικές εποχές.. Χαμένοι στίς Ανδεις, Εξερευνητής του Διαστήματος, Παράξενος Αδάμ, ο Χρυσός Γίγας, η Σειρήνα του Διαστήματος, ο Κάπταιν Αμέρικα και η Οχιά, ο γάμος του Σπάιντερ-Μαν.. όλα ανακατεμένα !!!


4 σχόλια:

  1. Φίλε μου υπέροχα τα βίντεο σου, αλλά αν είναι εφικτό θα προτιμούσαμε περισσότερα βιντεάκια σχετικά με τα ελληνικά κόμικς και κυρίως τα παλαιότερα εικονογραφημένα όλων των ειδών.
    Επίσης είναι ωραία η σύγκριση ελληνικών με ξένων αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη μονάχα η παρουσίαση ξένων δεν έχουν την ίδια αίγλη και έλξη και προσωπικά αλλά και φίλοι μου έχουν πει ότι είναι κάπως βαρετά.
    Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.
    Συνέχισε την καλή δουλειά.
    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό είναι ένα θέμα και παράπονο πολλών.. όμως η δικαιολογία γι'αυτό είναι ότι εγώ που φτιάχνω αυτά τα βίντεο είμαι το.. ήμισυ του mycomics.gr !! Δηλαδή είμαι ο ένας εκ των δύο Κώστηδων που ασχολούνται με το mycomics.gr ..εμένα απο μικρός μου άρεσαν πολύ τα αμερικάνικα κόμικς.. διάβαζα και αγόραζα τέτοια με αποτέλεσμα τώρα που κάνω τα βίντεο (δυστυχώς) να έχω μόνο τέτοια.. προσπαθώ να βρίσκω και ελληνικά στη πρώτη ευκαιρία (δανεικά απο φίλο περιπτερά) για να δείχνω και ελληνικά αλλά και πάλι είναι λίγες οι φορές.. ο άλλος ο Κώστας (το Μεγάλο Αφεντικό - BIG BOSS) έχει απίστευτα πολλά και παλιά ελληνικά κόμικς αλλά δυστυχώς δεν έχει την δυνατότητα να φτιάχνει βίντεο (λόγω ελλειψης χρόνου-οικογένεια-δουλειά).. επίσης η γεωγραφική απόσταση μεταξύ μας δεν μας επιτρέπει τη συχνή επαφή για να μπορούσα να του δανειζόμουν κόμικς για να φτιάξω βίντεο που σίγουρα θα άρεσαν πάρα πολύ στούς φίλους-συλλέκτες των ελληνικών κόμικς..
      παρ'όλα αυτά είμαι ενήμερος επι του προβλήματος και υπάρχει ο σχεδιασμός και η προοπτική να φτιάξω βίντεο με ελληνικά κόμικς (παλιά κυρίως)..

      Διαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
    Όντως ο Κώστας θα είναι αστείρευτη πηγή παλιών κόμικς.
    Ελπίζουμε να μπορέσεις να αποκτήσεις σύντομα πρόσβαση στο αρχείο του.

    PS: Καλύτερα με μουσική επένδυση :-)

    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνω με τον φιλο Ε. χωρις να σημαινει οτι δεν παρακουλουθω και τα βιντεο με τα ξενα κομικς!!!αμα ηξερα καλα αγγλικα σιγουρα παντως θα διαβαζα πολλα αν και ειμαι λατρης των ελληνικων απο δεκαετεια 1970-1980

    ΑπάντησηΔιαγραφή