Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ # 4 και # 6 (1966)

σε αυτό το βίντεο φίλοι των κόμικς βλέπουμε τα τεύχη # 4 και # 6 του περιοδικού-κόμικς ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ (των εκδόσεων ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ) απο το 1966 τα οποία χρειάζονται επισκευή γιατί η κατάσταση τους δεν είναι καλή (σχισμένα εξώφυλλα)


9 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ ωραίο!! Μόνο αν γίνεται στο επόμενο βιντεάκι να δείξετε την εσωτερική πλευρά του τεύχους #4, πως κλείσατε την τρύπα. Φαντάζομαι θα μπήκε μπάλωμα μεγαλύτερο από την οπή.

    Επίσης, το κεφαλάκι από το ένα ανηψάκι στο #4 που είχε έναν καφέ λεκέ δεν μπορούσε να καθαριστεί από τη στιγμή που είναι άσπρο;

    Ευχαριστούμε.

    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..θα δείξω σε μεγένθυση τι ακριβώς έγινε.. μπήκε ταινία κατά μήκος της άκρης του εξωφύλλου για να ενισχύσει τη φθαρμένη άκρη και στα στρογυλλά κενά μπήκε χαρτί, κομμένο με το χέρι με ψαλίδι, ίδιο στρογγυλό κομματάκι που χώρεσε ακριβώς στο κενό και κόλλησε στην απο κάτω ταινία.. μετά βάφτηκε κόκκινο για να καμουφλαριστεί και έδεσε με το υπόλοιπο εξώφυλλο.. δεν μπήκε μπάλωμα μεγαλύτερο..

      .. ο λεκές στο κεφάλι του Χίουη (ή Ντίουη ή Λιούη) δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να βγεί.. έχει ποτιστεί είς βάθος το χαρτί απο σκουριά..

      ..και εγώ ευχαριστώ για τα σχόλιά σας !!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εν αναμονή.

      Διαγραφή
  2. Φίλε Κώστα κι εγώ ποτέ δεν κατάλαβα αυτή τη νοοτροπία, του να βάζεις εξαίσια τεύχη σε τόμους ή ντοσιέ και να τα τρυπάς, ή να προσπαθείς να τα συμμαζέψεις με ταινία κτλ κτλ...Συμφωνώ απόλυτα με τον χαρακτηρισμό που δίνεις σ'αυτά τα άτομα: χασάπηδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πω πως το τεύχος #4 του Μίκυ Μάους το έχω κι εγώ ευτυχώς χωρίς να είναι αποκολλημένο το εξώφυλλο ή να έχει τρύπες! Ωστόσο, υπάρχουν και στο δικό μου όπως και σε αυτό που κρατάς Κώστα, οι τρυπούλες από συνδετήρα στην δεξιά άκρη του περιοδικού οι οποίες μετά από αρκετό καιρό που έψαχνα έμαθα πως πρόκειται για συνδετήρες που αποθάρρυναν τους λαθραναγνώστες στα περίπτερα...κρίμα όμως για ένα σχεδόν άψογο τεύχος να έχει τέτοια σημάδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..μικρό το κακό να έχει απο συνδετήρες μικρές σχεδόν αόρατες τρυπούλες.. αλλά να τα το τρυπήσουν για να το βάλουν σε ντοσιέ, αυτό είναι απο τα παράξενα-εκπληκτικά..!!!

      Διαγραφή
  4. Φίλε Κώστα είσαι ακούραστος. Δεν σε πτοεί τίποτα απο οτι γίνεται γύρω μας. Συνέχισε έτσι να μας δίνεις λίγο χρώμα στη μιζέρια που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σασ ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια..!! κόντρα στι μιζέρια των καιρών to mycomics.gr προσπαθεί να σας θυμίζει ότι τα κόμικς είναι ένα θαυμάσιο χόμπυ και μιά τέχνη με ιδιαίτερους υποστηριχτές και θαυμαστές..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή