Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ # 1 (επιδιόρθωση)

Αγαπητοί φίλοι των κόμικς και του mycomics.gr στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την επιδιόρθωση του τεύχους #1 του ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ (του οποίου την παρουσιάση την έχουμε ήδη κάνει σε προηγούμενο βίντεο μας)


10 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο και ιδιαίτερη λεπτοδουλειά.
    Σας ευχαριστώ που μας δείξατε και τη λεπτομέρεια από την επισκευή του Μίκυ #4.

    Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αξιόλογη εργασία σε όλα τα τεύχη!!!
    Στο συγκεκριμένο #1 γιατί δεν προσπαθήσατε να φτιάξετε και οπισθόφυλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ εύλογη και εύστοχη ερώτηση.. ο μοναδικός λόγος που δεν το έκανα ήταν ότι δεν είχα αλλο ένα τέτοιο ίδιο τεύχος που να έχει οπισθόφυλλο για να μπορέσω να κάνω μετά φηφιακή αναπαραγωγή.. ενώ έχω τα μέσα και τη τέχνη δεν είχα το πρωτότυπο για να προχωρήσω.. οπότε αρκέστηκα να το επιδιορθώσω μέχρις εδώ..
      Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια !!!

      Διαγραφή
    2. Μα βρε συ Κώστα, είναι δυνατόν ο άλλος ο Κωστής να μην έχει πουθενά την ανατύπωση του νο 1 για να φτιάξεις αντίγραφο του οπισθόφυλλου;

      Διαγραφή
    3. το έκανα θέμα και μου είπε θα μου τη δώσει (την ανατύπωση) για να μπορέσω να κάνω ένα βίντεο σύγκριση δίπλα-δίπλα, πρωτότυπο και ανατύπωση.. δεν ξέρω και δεν είμαι σίγουρος άν είναι εξ'ολοκλήρου αντίγραφο, ή απλά είναι μόνο το εξώφυλλο ίδιο.. θα το εξακριβώσουμε πάντως μιας και θα έχω και τα δύο για λεπτομερή σύγκριση..

      Διαγραφή
  3. tha mou dosis to 1 teuxos miki maous se kali timi giati den jero gia paradigma an mou pis 35euro an ta bro epidi eimai paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τομ,

    Για την ώρα (και τα χρόνια) συνέχισε να μαζεύεις νέα τεύχη. Προσιτά απλά και φθηνά.
    Δεν έχει νόημα ούτε να σκέφτεσαι για παλιά ακριβά και συλλεκτικά.
    Για αυτά θα έρθει η ώρα τους πολύ αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. euxaristo para poli an kai exo 3 palia miki maous diladi apo tin dekaetia tou 1990

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου φίλε Κώστα.
    Επειδη κι εγω εχω την ιδια τρελλα με σενα , μια πολυ καλη λυση για τις τρυπες στα εξωφυλλα ειναι οι η εξης:
    αφου βγαλω το εξωφυλλο απο τους συνδετηρες , οπως εκανες κι εσυ , βαζω το εξωφυλλο πανω σ΄ενα mouse pad ,βαζω ενα ασπρο χαρτι κατω απο το εξωφυλλο και με μια καρφιτσα τρυπαω το ασπρο χαρτι ακριβως πανω στο περιγραμμα της τρυπας σαν να το γαζωνω,η καρφιτσα διαπερνα ολο το χαρτι γιατι το Mouse pad ειναι μαλακο και τρυπιετι κι αυτο , ετσι σχηματιζεται το περιγραμμα με μικρες τρυπουλες οπως ενα εισητηριο που χωριζεται απο το αποκομα , σιγα σιγα αρχιζω και τραβαω το κομματι απο το υπολοιπο χαρτι, αυτο κοβεται απο μονο του πολυ ευκολα χωρις ψαλιδι, μετα το βαφω ιδιο χρωμα με το εξωφυλλο με λαδοπαστελ , κι επειτα το κολλαω με uhu πολυ προσεκτικα , πρεπει να μπει πολυ λιγο κολλα και την αφηνω σχεδον να παγωσει για να μην λερωσω ή λερωθω.
    το αποτελεσμα ειναι παραπολυ καλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ φίλε pap67, θα το δοκιμάσω σε κάποια μελλοντική επισκευή.. νασαι καλά !!

      Διαγραφή