Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΚΟΜΙΞ #300 Επετειακό τεύχος

Φίλοι των Ντίσνεϋ κόμικς, σε αυτό το βίντεο βλέπουμε το επετειακό 300 τεύχος του ΚΟΜΙΞ καθώς και ότι άλλα Ντίσνεϋ κόμικς κυκλοφορούν στα περίπτερα..

10 σχόλια:

  1. ευχαριστω που με ακουσες.Εχεις δικιο καμια σχεση το κομιξ του τοτε με του σημερα.Ευτυχως που εχει οπισθοφυλλο,μονο 3 ιστοριες απο τις 10 μου αρσεσαν και οι 2 ητανε του καρλ μπαρκς.ειμαι τυχερος το επομενο τευχος εχει κυρια ιστορια του μπαρκς αμα συνεχισουνε ομως ετσι θα σταματησω να το συλλεγω.ΑΑΑΧ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα πάντα ρέουν και όλα αλλάζουν.. κάποτε το Μίκυ Μάους και το Μεγάλο Μίκυ ήταν εγγύηση μαγείας και χορταστικού διαβάσματος-εμπειρίας.. τα χρόνια πέρασαν, η τεχνολογία έφερε τόσα άλλα πράγματα για να διασκεδάσει και να ξεφύγει κανείς.. τα κόμικς είναι πλέον ξεπερασμένα (και ειδικά αυτά για μικρές ηλικίες).. και μεγάλοι δημιουργοί-παραμυθάδες δε υπάρχουν πιά..(ή τουλάχιστον δεν δημιουργούν παιδικά κόμικς..)..
    τώρα τα παιδιά κατευθείαν μπαίνουν στη βία και τη καταιγιστική δράση (τα αγόρια) και τα κορίτσια στα άστρα, ζώδια και τίς ψηλοτάκουνες γόβες απο τη κούνια.. δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης το ΚΟΜΙΞ (εκτιμώ..).. θα σβήσει σιγα-σιγά..(δυστυχώς..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει αξία πλέον μόνο για κάποιους "νοσταλγούς" των παλιών περιοδικών ή για αυτούς που το παίρνους από συνήθεια για να μην χαλάσουν την σειρά.

    Για τους νεώτερους είναι μια απλά μια φάση που περνάει γρήγορα καθώς στρέφονται στα άλλα θαυμαστά ψηφιακά που αναφέρει ο Kostas Kapetsonis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κωστα αμα μπορεις κανε ενα βιντεο με τα πρωτα 20-30 ελληνικα τευχη του ΚΟΜΙΞ η κατω απο το τευχος 100

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κόμιξ αρέσει πολύ στις μικρές ηλικίες..
    13-20κάτι..
    Σε αυτούς δηλαδή που δεν έζησαν τις παλιές καλές στιγμές..
    Όλα αυτά τα μικρά παιδιά άλλωστε είχαν να πουν ένα κακό λόγο για την κριτική σας στο greekcomics.
    Ό,τι λέτε ανοησίες, δεν έχετε ιδέα και διάφορα άλλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To ανησυχητικό θα ήταν να συμφωνούσαν οι γνώμες των παιδιών με του Καπετσώνη. Τα "χιλιόμετρα" τους διαφέρουν δραματικά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπως λέω επαναλαμβανόμενα στο βίντεό μου, δεν είμαι κριτικός κόμικς, δεν είμαι κάποιος ειδικός, δεν είμαι αυθεντία.. όπως λέω, είμαι ένας παλιός αναγνώστης που λέει τη γνώμη του.. και φυσικά και οι νέοι αναγνώστες έχουν (όπως και ο καθένας μας) τη δική τους γνώμη.. άλλο θετική, άλλοι αρνητική, άλλοι ουδέτεροι..
    ας κάνουν και οι άλλοι ένα βίντεο να εκθέσουν τίς γνώμες τους και να δώ (και να ακούσω) και εγώ τα επιχειρήματα τους.. εκείνο που θεωρώ αξιοπρόσεκτο είναι ότι πολλοί νεαροί αναγνώστες του ΚΟΜΙΞ (μετά τη θέαση του βίντεο) μου ζητήσαν παλιά αμερικάνικα κόμικς σαν αυτό του Θείου Σκρούτζ που έδειξα στο βίντεο, που σημαίνει ότι τους άρεσε πολύ.. επίσης αν όντως το ΚΟΜΙΞ είναι καλό και αρέσει τότε λογικα θα πρέπει να κάνει και καλές πωλήσεις.. αλλά (ορίστε και η είδηση) μόνο ένα τεύχος στέλνουν σε κάθε περίπτερο και αυτό σε πολλά μένει απούλητο (και αυτό σημαίνει κάτι)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αναλογα,στο περιπτερο της πολης μου φερνουν 4 και συνηθως ξοδευονται.
    -ηθελα να σε ρωτησω κατι κωστα,σε ενα βιντεο σου ειδα ενα αμερικανικο τευχος που εχει το εξωφυλλο του επομενου τευχους του κομιξ (ο τρομος του μεσιπιπη)και μια και σε αρεσουν τα αμερικανικα πρεπει να παραδεχτεις οτι το επομενο τευχος θα ειναι τελειο και θα σου αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγαπητοί φίλοι, εγώ χαίρομαι να ακούω ότι υπάρχουν φίλοι των κόμικς που τους αρέσουν τα τρέχοντα κόμικς και τα αγοράζουν.. και όσοι πιο πολλοί είναι αυτοί τόσο πιο καλά.. αλλά εγώ με τη σειρά μου λέω τα δικά μου.. παραδείγματος χάρη γιατί να έχει τρείς διαφορετικές αφίσσες για οπισθόφυλλο?? για να εξαναγκάσει τους αναγνώστες να αγοράσουν τίς τρείς διαφορετικές εκδόσεις?? για να πάρουν το ίδιο τεύχος τρείς φορές?? γίνονται αυτά τα πράγματα?? τόσο έξυπνος είναι αυτός που το σκέφτηκε?? και τι σόι σκεπτικό είναι αυτό, που έβαλε την αφίσσα για οπισθόφυλλο?? ένας συλλέκτης πρέπει να σκίσει το οπισθόφυλλο δηλαδή (και να αχρηστέψει το τεύχος??) .. και τι σόι φτωχειά σε μέγεθος αφίσσα είναι αυτή?? τελείως μικρή, άρα ανύπαρκτη.. έξυπνο θα ήταν να ήταν σε κομμάτια αναδιπλούμενη στο εσωτερικό και να χρειαζόσουν 4 τεύχη (ή και περισσότερα) να αγοράσεις στη σειρά για να συμπληρώσεις μία αφίσσα μεγάλη στο μέγεθος (να τα κόλλαγε μεταξύ τους ο αναγνώστης που ήθελε να έχει την αφίσσα για διακόσμηση στο δωμάτιο του)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα λες κωστα αλλα ευτυχως που ειχε και οπισθοφυλλο να λεμε απο το να ειχε μια χαζη διαφημιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή