Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ο δικός μας τιμοκατάλογος κόμικς είναι πλέον On Line

O τιμοκατάλογος κόμικς είναι πλέον On-Line στην σελίδα του. (κοιτάξτε πάνω και δεξιά !!)


Το δουλεύαμε αρκετό καιρό. Σίγουρα θέλει συμπλήρωμα και βελτίωση.  Είναι όμως μια καλή λύση για όποιον θέλει να πάρει μια ιδέα από τιμές κόμικς.

Περιμένει την επίσκεψη σας και όχι μόνο. Θέλουμε τα σχόλια σας, προσθήκες βελτιώσεις. Αν σας ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη έκδοση και δεν την έχουμε βάλει κάντε ένα σχόλιο. Κάτι θα σας βρούμε.
Θα χαρούμε πολύ να υπάρξει αλληλεπίδραση και να μπορέσουμε να σας φτιάξουμε μία ακόμα πιο καλή και ενημερωμένη έκδοση.

Και θυμηθείτε ο αγοραστής έχει την δύναμη και βάζει τα όρια.

Y.Γ. από μικρό παιδί έχω μία συνήθεια. Όταν κοιτάζω την βιτρίνα ενός καταστήματος περιμένω και απαιτώ να δω τιμές. Δεν νοείται, για έμενα, να πουλάς (με τον ένα τρόπο ή τον άλλο) κάτι και να μην έχεις κάπου διάφανα μια τιμή. Έστω αναγραφόμενη, έστω ενδεικτική. Αρκεί να υπάρχει κάπου να την δει ο πελἀτης. Είναι καθήκον του πωλήτη να δώσει αυτά τα στοιχεία στον ενδιαφερόμενο.

7 σχόλια:

  1. Κωστή,

    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σου! Είναι κάτι το οποίο συζητήθηκε αρκετά στην μικροκοινωνία των φίλων των κομικς αλλά μέχρι τώρα είχε μείνει στα χαρτιά. Το να έρχεται κάτι τέτοιο όμως από εσένα, που ποτέ σου δεν έκρυψες την ιδιότητα σου (μία από τις πολλές!!), δείχνει και το αγνό των προθέσεων σου. Για εμένα έχει διπλή σημασία που η πρωτοβουλία αυτή προέρχεται από έναν άνθρωπο με φανερή, ξεκάθαρη ιδιότητα. Και πάλι μπράβο. Είμαι σίγουρος ότι θα εκτιμηθεί δεόντως από όλους τους συλλέκτες που είναι στο...ψάξιμο. Για την ώρα δεν έχω κάποια παρατήρηση, θα το παρακολουθω όμως το συγκεκριμένο project γιατί με ενδιαφέρει.

    Υ.Γ. Ποτέ δεν έχω μπεί σε μαγαζί με βιτρίνα χωρίς τιμές. Ανέκαθεν είχα την αίσθηση ότι ήθελαν να κρύψουν κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με τον Σάκη σε όλα. Ποτε σου δεν δήλωσες "ερευνητής των κομικς", "συγγραφέας", με απώτερο σκοπό να ξεζουμίζεις τα θύματα σου, οχυρωμένος πίσω απο αυτήν την μεταμφίεση. Η τιμιότητα και ειλικρίνεια σου είναι τα δεδομένα που σε χαρακτηρίζουν, παρ'όλη την λάσπη που δεχόσουν και δέχεσαι συστηματικά. Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά που κάνεις και σύντομα θα είσαι ο μοναδικός και κυρίαρχος στον τομέα αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αψογα Κώστα,

    Τώρα
    Για τον γνωστό κλάψα και περίγελο της ελληνικής κοινότητας κόμικς να πούμε απλά ότι την ιστορία του Ζαγκόρ με τα Βουντού την αναρτήσαμε ως post την 23/06/2010. Την 26/06/2010 αλήθεια για ποιό λόγο? έτσι τυχαία του ήρθε να ασχοληθεί με την συγκεκριμένη ιστορία και να την ανεβάσει ηλεκτρονικά. Ε δεν θα το αφήναμε αναπάντητο. Αυτά για το ποιος αντιγράφει ποιόν!! Τώρα αν θέλει να μείνει σε 3-4 εξώφυλλα από το Greek Comics, ας αφήσει εκεί τα παιδιά να διαμαρτυρηθούν αν έχουν πρόβλημα. Κι ας ασχοληθεί με τα δικά του χάλια επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τονίσω και εγώ μία άλλη μεγάλη διαφορά.
    Τα τεύχη αυτά του Ζαγκόρ ανέβηκαν ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο blog των φίλων του Μπλεκ αλλά και στο Greek comics από εμένα. Ελεύθερα σημαίνει να τα κατεβάσει/διαβάσει όποιος θέλει. Δεν ανέβηκαν κάπου που θα είναι μόνο για μέλη, φίλους ή όποιον πληρώσει να τα δει. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά σε ότι κάναμε και κάνουμε. Αυτή είναι ή άβυσσος που μας χωρίζει με τον συνάνθρωπο (χα,χα) απέναντι. Αν θέλει λοιπόν να κάνει την διαφορά ας τα βάλει ελεύθερα για όλους. Αλλά βέβαια έτσι θα χάσει το δόλωμα το καροτάκι που είναι το μόνο που του έχει μείνει μπας και βρει κανένα ακόμα να εκμεταλλευτεί.

    Άφησε τον λοιπόν Νίκο στην γκρίνια και στην κλάψα. Σε όποιον το έχει γνωρίσει έστω και λίγο μόνο το γέλιο προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για αυτο δεν μου εβγαιναν και οι μέρες...είπα και εγώ...Δηλ. πρώτα αναρτήθηκε το άρθρο στο blog του Μπλεκ στις 23/6 και αμεσως μετα υπηρξε η δημοσιοποιηση της προθεσης απ την αλλη πλευρα για να τα σκαναρει...τα σκαναρε λοιπον και τα εβαλε σε ενα κλειστο λογμο μονο για λιγα ατομα και αυτο εγινε στις 26/6. και υποτιθεται οτι εσεις αντιγραφετε?? οκ, να ξερετε λοιπον οτι εσεις φταιτε και για το δημοσιονομικο προβλημα της ελλαδος, για την τρυπα του οζοντος και για οτι δεινα μας εχουν βρει...και ναι, αμεσως μετα ανεβασατε τις δικες σας κοπιες για ολον τον κοσμο free και αυτο ειναι τι? αντιγραφη?ανηθικότητα?
    Σοβαρά τώρα, και πέρα από κάθε πλάκα, πείτε μου γιατί ασχολείστε? Εννοώ, αξίζει τον κόπο?εκτός αν μου πείτε ότι κάνετε χαβαλέ, και γελάτε οπότε πάω πάσσο. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως, θυμάμαι πάντα έναν καθηγητή μου που χάριν αστεισμού μας έλεγε στο σχολείο: γιατί γελάτε? θα θέλατε ο καλός θεούλης να σας κάνει σαν αυτόν?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις 23/6/2010 ξεκινησα το post για την ιστορια με τα βουντου. Καποιος κακεντρεχης συνανθρωπος μας, για τον οποιο τελευταια φορα ασχολουμαι και αναφερομαι διοτι εχει μεινει μονος μα παρα πολυ μονος, μετα απο 3 ημερες εντελως "τυχαια" σκεφτηκε να αναρτησει το ιδιο ακριβως θεμα στην ιστοσελιδα του, με μονη διαφορα τα prive σκαναρισμενα τευχη για 2-3 και αν ειναι τοσα μελη του.
    Το ιδιο θεμα ειχα ανεβασει στο site αυτου του γραφικου τυπου το φθινοπωρο του 2009. Εκτος απο την μοναξια και την απουσια μελων μηπως διαπιστωνουμε και ελλειψη δημιουργικοτητας και φαντασιας?
    Εχω εντελως μετανιωσει και ξενερωσει που συνεργσθηκα τοσους μηνες με αυτο το ατομο. Καλο θα ειναι απο εδω και στο εξης να μην δινουμε σημασια πια στα λεγομενα και τις πραξεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Σημασία" δεν δίνουμε με την ακριβή έννοια της λέξης.
    Αυτό που δίνουμε, τουλάχιστον εγώ, είναι ένα μικρό χώρο και ευκαιρία να μας ενοχλήσει για άλλη μια φορά.
    Πράγματι είναι πάμπολλες οι φορές που ο κατά επάγγελμα ψεύτης, ανεπάγγελτος κατά τα άλλα, τύπος διαστρεβλώνει την αλήθεια.
    Εφευρίσκει φανταστικούς εχθρούς, χάκερς, κλέφτες που όλοι μαζεύονται εναντίον του. Εναντίον του Δον Κιχώτη της πλάκας.
    Ένα και παραπάνω χρόνο έβλεπα και διάβαζα ψέματα, παραμύθια και αιχμές εναντίον μου και πολλών άλλων που κατά καιρούς δεν του έκαναν τα χατίρια.
    Τώρα τουλάχιστον μόνος του τα λέει και ενοχλεί εμάς τους λίγους που τον γνωρίσαμε.

    Έχει πλάκα πάντως η εξέλιξη της πορείας του.
    Από λαλίστατος με άρθρα, τοποθετήσεις και πύρινους λόγους, περναεί σε παραισθήσεις μεγαλείου ως μέγας κοινοτάρχης. Γίνεται σιωπηλός μετά με περιόδους αποχής γιατί δεν τον συνδράμουν στο έργο του. Επανέρχεται συσπειρωμένος απέναντι σε φανταστικούς εχθρούς και καταστάσεις. Συνομιλεί με τον εαυτό του, βγάζει διαγγέλματα στο κοινό (ποιο άραγε ?).

    Εκεί στο νησί έχουν ένα από τα παλιότερα ιδρύματα για την περίπτωση του. Θα πρότεινα να πάει μια βόλτα από εκεί για ένα μικρό έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή