Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Δεν ήξερε δεν ρώταγε ???

Ένας συνάνθρωπος μας έπεσε θύμα. Επιτήδειοι του πλάσαραν για αυθεντικό 100% ένα τεύχος μαϊμού. Με φωτοτυπημένα εξώφυλλα και σελίδες.


Ένα τεύχος που ο δυστυχής το πλήρωσε όπως δηλώνει 80 ολόκληρα euro.

Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ. Ας γίνει αφορμή να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί στις αγορές μας.
















Τις φωτογραφίες τις βρήκαμε στο comicstrades. Better luck next time guys.

10 σχόλια:

  1. Mετά από αυτό προτείνω στο George να σου ζητήσει επίσημα να σηκώσεις ένα αρθράκι στο blog του για το πως οι πελάτες του θα αποφύγουν να γίνουν θύματα σαν αυτόν...Ρε συ, λες να του έμεινε τραύμα από τότε και γι' αυτο να δαγκώνει στο λαιμό όποιον τον πλησιάζει? 80 €, ε? α ρε George, αν έχεις τόσα λεφτά για ένα τευχάκι, τότε προς τι τα δανεικά που ζητάς αριστερά και δεξιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΧΑΧΑΧΑ.Θεικο.Μπραβο για αλλη μια φορα Κωστη.Συμφωνα με πληροφοριες καλα διασταυρωμενες ο εν λογω εμποροσυγγραφεας -συλλεκτης ουτε για τις διαφορες αγορες τευχων που κανει στο ibid εχει λεφτα και ζητα τα τευχη "βερεσε" δηλαδη στειλτε μου τα και οταν και αμα βρω λεφτα σας πληρωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπα, αυτό μάλλον μπαρούφα μου φαίνεται.
    Ή αν το έμαθες από πρώτο χέρι να το διαδίδουν για δικούς τους λόγους.
    Οι συγκεκριμένοι πωλήτες δεν χαρίζουν τίποτα. Ειδικά σε ένα "σεσημασμένο".
    Από εκεί και πέρα η λύση υπάρχει και εγώ την έχω εφαρμόσει χρόνια τώρα στις δημοπρασίες μου.
    Πολύ απλά αποκλείεις την συμμετοχή αυτών που (δεν) θες στις δημοπρασίες σου.
    Μία και έξω και τελειώνεις.
    Τα υπόλοιπα είναι π@π@ρ!ες να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ειπα οτι του τα στειλαν :)Απλα μου ειπαν οτι τους ζητησε μια τετοια διευθετηση και φυσικα αρνηθηκαν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 80€ μια φωτοτυπια? Κυριε Γιωργο πως την πατησατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να δούμε αν θα του τον κόψουν τον βήχα του εμποροσυλλέκτη. Θα φανεί στην πορεία από τι αγορές θα έχει.

    Άσε που το κόστος είναι κατά δήλωσην του. Εντελώς αξιόπιστο (!) δηλαδή. Μπορεί και να σκόπευε να το πουλήσει 180€ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ονομαζομαι Χρηστος Π. και τυχαια ανακαλυψα το site σας προσφατα. Απο τα σχολια σας εχω διαπιστωσει οτι ασχολεισται μονιμως με τον Γιωργο Κοσκινα και δεν καταλαβαινω τον λογο. Δεν ξερω τι προβλημα υπαρχει μεταξυ σας αλλα νομιζω οτι εχετε πολυ αδικο. Ο Γιωργος κανει φοβερη δουλεια στο site του , με πολυ μερακι. Καλο θα ηταν να υπηρχε μια συννεονιηση μεταξυ σας για συνεργασια.
    Ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρήστο γεια σου.

    Διάθεση συνεργασίας είχαμε κάποτε παλιά. Δες και σε προηγούμενο post τα ευχαριστήρια. Ο κύριος όμως που λες αποδείχθηκε ανάξιος συνεργασίας.

    Είναι όμως “άξιος λόγου” όπως βλέπεις.
    Το Blog που είσαι τώρα έχει και αυτό τον χαρακτήρα. Του σχολιασμού, της πλάκας του χαβαλέ, της ενημέρωσης.

    Αν θέλεις να πάρεις άλλη μια ιδέα για μας το χόμπυ μας και την ενασχόληση μας με το περιοδικά απλά πέρασε μια βόλτα από το www.mycomics.gr.

    Δεν θα το μετανιώσεις αγαπητέ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οκ Χρήστο Π., έχεις δίκιο ότι ασχολούμαστε πολύ με το Γιώργο Κοσκινά. Αλλά αυτό είναι και το μόνο δίκιο που έχεις.
    Καταρχάς, αναφέρεις το άτομο που κράζουμε όλοι εδώ μέσα με ονοματεπώνυμο, ενώ εμείς το αποφεύγουμε, προτιμούμε πιο "εναλλακτικούς" τρόπους. Επίσης αναφέρεις το blog του, άρα έχεις μια κάποια εικόνα από τα πράγματα, (έστω και μονομερή). Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, προσωπικά τουλάχιστον το θεωρώ κάπως "δύσκολο" να έχεις ανακαλύψει το ΚΟΣΚΙΝΟBLOG πιο μπροστά από το mycomics. Συγχώρεσε με λοιπόν για τον ανάποδο τρόπο σκέψης μου, αλλά όσοι εξ' ημών γνωρίζουν το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα συμφωνήσουν ότι πίσω από τα αναγραφόμενα σου, μπορεί κ να υπάρχει μια σκιά ιδιοτέλειας, λίγο από δάκτυλο του easy writer...οι πιο δύσπιστοι απο εμάς θα πιστέψουν ότι είσαι ο ίδιος ο κοσκινας που προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ένα είναι σίγουρο, άγνωσται αι βουλαί του George...
    Αν ανακάλυψες πάλι πρόσφατα το blog όπως λες, για να έχεις μια overall εικόνα, κάνε τη χάρη στον εαυτό σου και διάβασε τα προηγούμενα σχετικά posts. Θα παρατηρήσεις ότι(σχεδόν) σε όλα, ο συντάκτης αυτών, αναφέρεται με στοιχεία, screenshots, emails και γενικά, αποδείξεις που "δικαιωνουν" το λόγο του. Επίσης σχεδόν σε όλα, υπάρχουν αρκετά σχόλια, ενυπόγραφα και μη, από άτομα (όπως ο υπογράφων) που τον γνωρίσαμε αρκετά καλά για να σχηματίσουμε ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ: Oτι είναι λαμόγιο ολκής. Αναφέρουμε καταστάσεις πραγματικές, περιγράφουμε περιστατικά τα οποία λίγο πολύ είναι γνωστά στα άτομα που κινούνται στο χώρο. Πως έρχεσαι εσυ ξαφνικά και γράφεις ότι "δεν καταλαβαίνεις το λόγο?" Ένα τσούρμο άνθρωποι εδώ μέσα έχουν σχηματίσει την ίδια άποψη και την εκφέρουν ανάλογα με το πόσο βαθύ ήταν το δάγκωμα, κ εσύ από το πουθενά αμφισβητείς τα πάντα και όλους και δεν καταλαβαίνεις κ το γιατί? Σίγουρα πάντως δεν είναι ότι ξυπνήσαμε ένα πρωινό και από ανία είπαμε να ασχοληθούμε με αυτόν. Αυτό τουλάχιστον ελπίζω να το καταλαβαίνεις...
    Όλοι οι ενυπόγραφοι(τουλάχιστον αυτοί) κάποια στιγμή ήμασταν ενεργά μέλη στο blog του. Όσοι ήμασταν στο blog του, πλέον δεν ήμαστε. Κ αυτό τυχαίο? όσοι δεν ήμαστε λοιπόν(όλοι δηλ), ήμαστε εδώ κ τον κράζουμε. Κ άλλο τυχαίο? Δεν νομίζεις ότι στα τόσα γεγογονότα που σου παρουσιάζω πλέον η τύχη-σύμπτωση δεν έχει καμιά θέση? Εσύ αλήθεια τι έχεις να μου αντιπαραβάλλεις? ότι κάνει καλή δουλειά στο blog του? Κανείς δεν το αμφισβήτησε, διάβασε παλιότερα posts εδω κ θα δεις οτι πρώτοι εμείς το λέμε. Δεν είναι θέμα γνώσεων, αυτές τις έχει. Είναι θέμα χαρακτήρα, "attitude", η άσχημη συμπεριφορά του που φανερώνεται μόλις κάποιος τον γνωρίσει λίγο παραπάνω, αυτό είναι το πρόβλημα...
    Πολλά είπα. Για να συνοψίσω, η ξαφνική σου εμφάνιση εδώ εξηγείται ως εξής από μένα:
    -Είτε είσαι ο Κοσκινάς (Welkome aboard George, φέρε τις δικές σου κάψουλες, μηχανή του καφέ έχουμε!)
    - είσαι φίλογνωστός και του κάνεις εξυπηρέτηση, οπότε δεν σε κανει καλύτερο απο αυτόν (στα μάτια μου πάντα),
    - είσαι περαστικός από εκεί, ψυχοπονιάρης και με το μπλα μπλα ο G.(όχι από το σημείο g, μη χαίρεσαι George) σε έπεισε να λειτουργήσεις πυροσβεστικά(ευχαριστώ, δεν θα πάρω)
    Όπως και να έχει ένα θα σου-του πω: Δεν θα σταματήσω να τον κράζω μέχρι να εξαφανιστεί από προσώπου blog. Πήγε να το κάνει μια φορά και καλά, ας έμενε εκεί. Για άτομα σαν αυτό, δεν υπάρχει χάρη. Τελεία.

    Σάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά τα πραγματα ειναι απλά.
    Η επιστροφή απαγορεύεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή