Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Το όνομα και η χάρη

Η μηχανή αναζήτησης Google έχει ανακηρυχτεί σε κορυφαία όχι μόνο για την ποσότητα των αποτελεσμάτων αλλά κυρίως για την ποιότητα που έχουν αυτά.


Ξεπερνώντας τους συνηθισμένους τρόπους αναζήτησης και αξιολόγησης η Google ελέγχει την ποιότητα, την σχετικότητα, τις επισκέψεις και από πού προέρχονται του κάθε site και ανάλογα το προτείνει στα αποτελέσματα της.

Μερικά χρόνια πριν αρκεί να ανέφερε το site αρκετές φορές μια λέξη κλειδί π.χ κόμικς για να εμφανιστεί στα αποτελέσματα. Άσχετα από το αν το περιεχόμενο είχε σχέση ή όχι.

Πλέον η αναζήτηση έχει φύγει από αυτό το στάδιο. Δεν αρκεί να αναφέρεις κάτι αλλά πρέπει και να το υποστηρίζεις για να εμφανιστείς στα αποτελέσματα της Google.

Κάπως έτσι λοιπόν το www.mycomics .gr έφτασε να θεωρείται από την Google κορυφαίο σε ότι έχει να κάνει με Comics Trades. Πάνω από άλλα site/Blog που έχουν πάρει το όνομα αλλά όχι την χάρη.


4 σχόλια:

  1. Ακομα και το διαδικτυο γνωρίζει και μαθαίνει την αλήθεια αργά ή γρήγορα. Είναι διαφορετικό να επισκέπτεσαι ενα site για να σπας πλάκα με την θεματολογία, τα γραφόμενα και τα καμώματα του αφεντικού του και αλλο για την ποιότητα του.
    Μπράβο στο Mycomics.gr για την διεθνή αναγνώριση του!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ,ωχ,ωχ..προβλέπω γκρίνια...αντε τωρα, να αλλαζει πλάνα ο George, να κατοχυρώνει καινούργια ονόματα...α ρε κακέ Πατρινέ, τι έκανες πάλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντροπή σου ρε! Πάλι ταχυκαρδίες θα έχει το αγόρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα!!!ωρε γλεντια!!!χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή