Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Επί προσωπικού. Εκ της διευθύνσεως

Πήρα μερικά μαιλ από φίλους επισκέπτες. Με απορία γιατί δεν ανεβάζουμε κάτι καινούργιο, τι έχει γίνει και που είναι τα παιδιά.


Τα παιδιά λοιπόν είναι καλά στην υγεία τους. Οι συλλογές μεγαλώνουν, δέματα πάνε και έρχονται.

Αυτό που λείπει εδώ και καιρό είναι η καλή διάθεση, η όρεξη για κάτι παραπάνω, το κέφι.

Δύσκολο να υπάρξει κάτι τέτοιο.

Η κατάσταση και οι συνθήκες δεν το βοηθάνε. Γύρω μας όλα πάνε απλά κατά διαόλου. Φίλοι χάνουν την δουλειά τους, συνεργάτες και επιχειρήσεις περνάνε δύσκολα ή και κλείνουν.
Ακούμε τις ειδήσεις και τρέμουμε.
Για να συνεχίζεις στον ίδιο ρυθμό μάλλον είσαι εκτός πραγματικότητας ή είσαι σούπερ φτιαγμένος οικονομικά  και αδιάφορος για τα υπόλοιπα ή απλά παίζεις το θεατράκι σου προς άγρα πελατείας.

Όσοι μας ξέρουν ξέρουν ότι δεν μπαίνουμε σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες.

Μέχρι λοιπόν να ξανακάνουμε κέφι και να βρεθεί όρεξη το Blog θα πηγαίνει στο ρελαντί με τα απολύτως αναγκαία.

Ενημερώσεις για ανεβάσματα καινούργια όταν υπάρχουν, μερικά σχόλια, καμιά μπηχτή για αγνό κόσμο των συλλεκτών και τον Γιωργάκη, μερικά βίντεο με τα μαγικά του Θείου Σκρουτζ.



Αυτά και οψόμεθα για το καλύτερο.

4 σχόλια:

  1. Καλημερα σε όλους..Κατανοούμε πλήρως τις ανησυχίες σας και φυσικά ειναι απολύτως δικαιολογημένες.Θα σας παρακαλουσαμε ομως,όσο μπορείτε να μας έχετε ενημερωμενους στα θεματα των κομικς,γιατι βρισκουμε σ εσας μια παρηγοριά,μεσα σ αυτον τον χαμό που γίνετε στην χωρα..Ειστε το αγχωλυτικό μας,κατα καποιο τρόπο.Αλλοι ξοδευουν τα χρηματα τους στα ποτα,αλλοι στα τσιγαρα,αλλοι στον τζόγο.Εμεις θέλουμε το περισσευμα μας να το δινουμε στα κομικς (οταν μενει κατι φυσικά!)...Καλό κουράγιο και παντα θα ειμαστε διπλα σας,να σας στηριζουμε...Ben Leaper(Μιχαλης,Θεσσαλονικη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστα και μετρημένα τα είπες...

    Ψψψςς, που σαι George, δεν σε ξέχασα, αλλά: ή καιρό έχεις να κάνεις μαλακία ή έχεις βρει δουλειά(πραγματική εννοώ) και δεν σου μένει ενέργεια για να μας φτιάχνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε παίδες, ανεβάστε κανένα καινούριο ωραίο βιντεάκι. σκουριάσαμε. Να ξεχαστούμε από την κρίση και να θυμηθούμε παλιές εποχές. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή