Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Αφιερωμα από την εφημερίδα Πρωταθλητής

Τα παιδιά στον Πρωταθλητή δημοσίευσαν ένα ωραία αφιέρωμα στα ποδοσφαιρικά κόμικς και τους ήρωες του. Φίλαθλος, Γκολ, Ρόι και Ερίκ Καστέλ είχαν την τιμητική τους.

Ανεβάζουμε την σελίδα με την ευχή και παράκληση να βρει μιμητές.
Τα κόμικς είναι τεράστιο μέρος της κουλτούρας και των παραστάσεων μας. Όλοι όσοι είναι στα πράγματα μεγαλώσαν τις δεκαετίες 60-70-80 που τα κόμικς ήταν παντού. Ας απενοχοποιήσουν αυτή την αγάπη και ας προβάλουν τα αγαπημένα τους κόμικς.
Ίσως τότε βρεθούν και οι  εκδότες που θα  πιστέψουν  σε αυτά και εμάς το κοινό και τα περιοδικάκια ξαναβρεθούν στα χέρια μας.


6 σχόλια:

  1. Κάτω αριστερά γίνεται αναφορά στο όνομά σου ή κάνω λάθος (πρεσβιωπίας αρχόμενης γαρ...);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και κάποιος που σίγουρα το διάβασε !
    Ναι όντως έτσι είναι. Βέβαια οφείλω να πω ότι η αναφορά έγινε περισσότερο από φιλικούς λόγους. Οι υπεύθυνοι, συλλέκτες και αυτοί, δεν χρειάστηκαν βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε τους φωνάζεις στην παρέα μας Κώστα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο! Η παγκόσμια αναγνώριση συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη για το άτοπο στην καταχώρηση, αλλά μόλις έμαθα τα ευχάριστα! Κώστα μου να σας ζήσει ο γιόκας και να τον καμαρώσετε λεβέντη κι ετυχισμένο!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαιρετώ την εκλεκτή παρέα. Μετά από μια δύσκολη περίοδο διάβασα τα τελευταία άρθρα όλα μαζί πριν από λίγο. Με χαρά βλέπω μεγάλη κινητικότητα στα σκαναρίσματα (Σακη πρέπει να γελάνε και τα μουστάκια σου) αλλά και μεγάλη σύμπνοια για την κοινή μας αγάπη – τα κόμικς.
    Είμαι πάντα κοντά και επανέρχομαι σύντομα σε όλους τους τομείς. Μη ξεχνάτε ότι στο σκανάρισμα των τευχών πρωτοστάτησα κι ας έπεσαν να με φάνε κάποιοι. Εύχομαι το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ της παρέας να συνεχιστεί . Είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλώσει κι άλλο.
    Ήδη η νέα γενιά αποκτά ένα ακόμη μέλος … Κωστή εγώ είμαι ο υπεύθυνος της διαρροής αλλά τα καλά νέα (τι καλά λέω μόνο, ο γιος σου θα είναι πάνω από όλα τώρα πια) πρέπει να τα μοιραζόμαστε.
    Όσο για τα Αγόρι η δεύτερη αρίθμηση από το τεύχος 8 μεχρι το 450 περίπου υπάρχει ολόκληρη στη βιβλιοθήκη μου (άντε να λείπουν 4-5 μόνο).
    Έχουμε πολύ δουλειά φίλοι μου….

    ΑπάντησηΔιαγραφή