Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τα σακουλάκια είναι της μόδας..!!

Δείτε αγαπητοί φίλοι τη συνέχεια της συντήρησης των παλαιών Κάσπερ॥!! Επίσης δείτε και τα διπλώματα μου..!!!

6 σχόλια:

  1. Θείε Σκρούτζ λίγες ερωτήσεις :
    1. Το χαρτόνι που βάζεις στην πλάτη τι είδους
    είναι και τι πάχος έχει?
    2. Από που μπορούμε να το παραγγείλουμε?
    3. Τι σακουλάκια χρησιμοποιείς ? Γίνονται
    παραγγελία ή μπορούμε να τα προμηθευτούμε
    μόνοι μας από κάπου?
    Ευχαριστώ,

    Υ.Γ.
    Μας μπρίζωσες με τα μαγικά σου ... Δεν μας έφτανε το κυνήγι να τα μαζέψουμε, άντε τώρα και αγώνας να τα καλοσυντηρήσουμε ... Πέρα από την πλάκα, η δουλειά σου είναι πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όπως λέει και το nickname μου (Θείος Σκρούτζ) όλα ότι κάνω είναι πατέντες του τζάμπα.. δηλ. με ότι προυπάρχει και άμα υπάρχει.. τα βίντεο τα τραβάω με μιά ψευτοκάμερα που είχε κάποιος για πέταμα, τα κάνω editing με σπασμένο πρόγραμμα και γενικά όλα στο τζαμπέ.. το μικρόφωνο μόνο είχα αγοράσει (5 ευρώ).. η κόλλα (που σπάνια χρησιμοποιείται και σε πολύ δύσκολες επεμβάσεις είναι ένα άλλο μικρό έξοδο).. τώρα στην ερώτηση σου για τα σακουλάκια και τίς χαρτονένιες πλάτες.. επειδή εγώ δεν ασχολούμε (ανέκαθεν απο τα παιδικά μου χρόνια) τόσο πολύ με τα ελληνικά κόμικς αλλά με τα αμερικάνικα, στίς αγορές κόμικς που κάνω απο την αμερική, οι παλαιοπώλες εκεί μου στένουν κόμικς που είναι σχεδόν όλα σε σακουλάκια, τα οποία τα βγάζω γιατί δεν τα θέλω σε σακουλάκια.. οπότε είχα ένα σωρό διαθέσιμα τα οποία φυσικά τα τροποποίησα στο μέγεθος (τα μίκρυνα χειροτεχνικά με ψαλίδι).. δεν ξέρω αν πουλάνε στα ειδικευμένα καταστήματα κόμικς στην Αθήνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σακουλάκια πουλάνε και τα κομικσάδικα αλλά...
    Αρχικά να πω ότι υπάρχουν τα επώνυμα που είναι πιστοποιημένα για διάρκεια στο χρόνο και κυρίως ότι δεν βγάζουν χημικά, τοξικά ή λεκέδες στο χαρτί. Τέτοια είναι φυσικά ακριβά αλλά ξαναλέω μόνο επώνυμα. Από κει και πέρα οι περισσότεροι πουλάνε απλά πλαστικά σακουλάκια του κιλού αλλά με το τεμάχιο. Συμβουλή δικιά μου :
    πήγαινε σε καταστήματα με είδη συσκευασίας ζήτα, ψάξε και θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα και την τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κάτι ακόμα: υπάρχουν στο εμπόριο (σε καταστήματα με είδη συσκευασίας) κυρίως δύο ποιότητες. Η μία είναι τα διαφανή σακουλάκια (που όμως μετά από πολύ χρήση παίρνουν μια θολή όψη) και τα διαφανή πλαστικά σακουλάκια (που όσα χρόνια και να περάσουν παραμένουν απολύτως διαφανή και διαυγή)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά υπάρχουν όντως στο εμπόριο. Όπως τα περιγράφει ο adamsjim. Απλά έχετε υπόψη ότι ανά μερικά χρόνια (5-7) πρέπει να τα άλλαζουμε γιατί τότε μερικά μεν αρχίζουν να κιτρινίζουν και να θολώνουν αλλά όλα βγάζουν "λεκέδες" στο χαρτί.

    Τα μόνα που δίνονται εγγυημένα είναι της μάρκας
    Mylars/Mylites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σούπερ το βίντεο και τα διπλώματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή