Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Μας πήρε που μας πήρε ο διάολος...

Ας δώσω και για ορεκτικό ένα χειροπιαστό παραδείγμα για την εμπορική δράση του εχθρού των εμπόρων.

Δείτε λοιπόν σε όλη του την μεγαλοπρέπεια πως δουλεύει ο Θρυλικός Γ.Κ.
Παίρνει λοιπόν ένα τεύχος που αρχικά περιγράφεται σαν μέτριο από τον (καλό) πωλητή και πωλείται με 2 euro. Το όνομα του πωλητή το έσβυσα. Δεν υπάρχει λόγος να φανεί. Είναι εύκολο πάντως να βρεθεί ο το ξαναλέω καλός πωλητής. 

Εικόνα τεκμήριο #1




Με το που πατάει το συγκεκριμένο τεύχος το πόδι του στο νησί συμβαίνουν τα εξής μαγικά :


Αλλάζει η κατάσταση του σε καλή.

Φουσκώνει η τιμή 4 φορές πάνω.

Αλλά, αλλά κυρίες και κύριοι (δεν λέω παιδιά γιατί είναι ήδη ακατάλληλο το θέμα) βαπτίζεται σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ γιατί απλά το άγγιξαν τα μαγικά χέρια του Μεγαλοσυλλέκτη.

Εικόνα τεκμήριο #2




Για τους άπιστους αρκεί να προσέξουν το Σέρρες που αναγράφεται στο εξώφυλλο για να πειστούν ότι είναι το ίδιο τεύχος.

Ωραίο δεν βγήκε ?

...Άσε που εδώ και καιρό ήθελα να κάνω αυτό το ωραίο κολπάκι που έκανε δείχνοντας διάφορα site προσπαθώντας να πείσει για τους κακούς που τον κυνηγούσαν.

11 σχόλια:

  1. Ουπςςςςςς ... Κάποιος συνελήφθη στα πράσα - επ' αυτοφώρω - με τα σώβρακα κάτω - εξ' απήνης κ.λ.π. κ.λ.π.
    Trouble - trouble dear George ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι πιανουν τα χερακια του χρυσαφι γινεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω τα χέρια σας από το τευχος προσφορα!!!!!
    Αφήστε να το πάρω εγώ ρε παιδιά, αφήστε σας παρακαλώ...Δεν χάνονται τέτοιες ευκαιρίες...

    Γιώργο γερά πάρτους τα λεφτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρειαζομαι αυτες τις χαμογελαστες φατσουλες για να ανταποκριθω σε αυτο που νοιώθω(μία που να ξεκαρδίζεται κατά προτίμηση).....Ουδέν έτερο σχόλιο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο και αν ειναι ξεβρακωμα!!!αν δεν αγαπουσα τα κομικς θα το ποσταρα στο greek comics να το δουν ολοι,αλλα επειδη θελω να μπαινω και να ενημερωνομαι δεν το κανω για να μη διαγραφω...αλλα και η εδω σελιδα εχει πολλους επισκεπτες οποτε θα τον παρουν και αλλοι χαμπαρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήθελε το greekcomics αυτόν τον απατεωνίσκο θα τον είχε αποβάλει εδώ και καιρό.
    Αιτίες και αφορμές έχει δώσει πολλές και εκεί μέσα.
    Τα γνωστά σκουπιδοτεύχη σε άριστη κατάσταση πουλήθηκαν και εκεί.
    Σκαναρίσματα άλλων παρουσιάστηκαν για δικά του, έφερε εντάσεις με χρήστες που απλά διαφωνούσαν μαζί του και διάφορα άλλα από τις σπεσιαλιτέ του
    Αλλά...για κάποιους λόγους έχει ασυλία. Έως τώρα τουλάχιστον.

    Οπότε να το προχωρήσω και λίγο παραπέρα του δίνεται βήμα και ένα μέρος ακόμα να ψαρέψει κανά μέλος - πελάτη για το blog του.
    Με του θα μπεί κάποιος χρήστης που θα κριθεί αξιόλογος και υποψήφιο θύμα από τον Γ.Κ αμέσως βομβαρδίζεται από εμαιλ να περάσει και από το Blog του ήθους και του πολιτισμού για τα περαιτέρω.
    Και δεν θα... πονέσει πολύ το υποψήφιο μέλος. Θα του κάνει μία ένεση πάνω από τα ρούχα και μια τραβηχτική στην τσέπη. Για τις λίγες μέρες που θα περάσουν μέχρι να τον πάρει χαμπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εγω απο κει τον εντοπισα αρχικα αλλα μου κανει εντυπωση για ποιο λογο του δινουν ασυλια και κανεις δεν τον ξεμπροστιαζει στο θεμα"δημοπρασιες προς αποφυγη για την προστασια των μελων μας"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας παρακαλώ θερμά αφήστε τον μεγαλοσυλέκτη στην ησυχία του. Το ανακοίνωσε ο άνθρωπος ότι προσπαθούσε να κλείσει 120 τίτλους ταυτόχρονα...Και κάθομαι και κάνω τον απλό υπολογισμό που κανείς δεν έκανε μέχρι τώρα (αν φυσικά λέει αλήθεια με την οποία έχει πάρει διαζύγιο εδώ και δεκαετίες)...
    120 τίτλοι, λογικά όχι φρέσκοι (γιατί θα είχε τα τεύχη). Ας πούμε με τις τιμές της αγοράς ένα μέσο όρο 6 ευρώ το τεύχος. 120Χ6=720 ευρώ μόνο για ένα τεύχος από κάθε σειρά. Να υποθέσουμε με καλή προαίρεση ότι η κάθε σειρά είναι μικρή και έχει ας πούμε ένα μέσο όρο 30 τευχών, πάμε εύκολα και χαλαρά στα 21.000 ευρώ!!! Το φυσάει το χρήμα διότι αν σκοπεύεις να διαθέσεις 21.000 ευρώ για το χόμπυ σου πάει να πει ότι υπάρχει υπόβαθρο ανάλογο...Για αυτό αφήστε τον άνθρωπο να αγοράζει που πέσατε να τον φάτε...
    Υ.Γ. Για αυτό έχει ασυλία! Διότι κανείς δεν κάθεται στα σοβαρά να ασχοληθεί με όσα λέει και γράφει.
    Ζ. (εκ του Ζελατίνας πάντοτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αγοραζει ζαγκορ με 1,5 ευρω και τα πουλαει 4!!!μπραβο γιωργακη και εις ανωτερα!!!αρε βιτσα που χρειαζονται μερικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπον να είμαστε δίκαιοι.

    Αυτή... Ναι είναι προσφορά καλή για τα δεδομένα του. Απλά το παιδί ξέχασε να αναφέρει όπως πρέπει ότι τα τεύχη είναι χαμηλότερης ποιότητας.Για αυτό τα πήρε σε τόσο καλή (χαμηλή) τιμή από τον αρχικό ιδιοκτήτη τους.

    Φυσικά να τονίσουμε και ότι είναι κατόρθωμα το ότι βρίσκει ακόμα άτομα να του δίνουν υλικό. Υπάρχει ακόμα κόσμος που είτε δεν τον ξέρει είτε έχει γλυτώσει για την ώρα από τα γρατζουνίσματα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή