Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

κακότροποι συλλέκτες κόμικς

Κάποιος φίλος ανέφερε σ'ενα γράμμα του ότι στη προσπάθεια του να έρθει σε επάφή με άλλους κατόχους των Διαπλανητικών έπεσε σε "κακότροπους". Κακότροποι υπάρχουν παντού ακόμα και στούς κομικσόφιλους τελικά..παρόλο που υποτίθεται ότι κρατούν μέσα τους την παιδική αθωότητα (αφού διαβάζουν ή συλλέγουν κόμικς) τελικά αυτή η παιδική καλοσύνη χάθηκε και ο δύστροπος ενήλικος έχει κυριαρχήσει πλέον οδηγούμενος μόνο απο την εκκεντρικότητα και το κέρδος (τελικά γίνανε κάτι σαν τον Θείο Σκρούτζ!!!! σε κακή έκδαση..!!!).
Βλέπω όμως τον Κώστα απο την Πάτρα να έχει θυσιάσει ανιδιοτελώς χρόνο και χρήμα να φτιάξει το mycomics.gr και να βοηθάει το κάθε κομικσονοσταλγό να βρεί κομμάτια της χαμένης ψυχής του..
Ακόμα και αυτό το blog δικιά του ιδέα είναι. Βλέπετε λοιπόν ότι για να είσαι το αντίθετο του κακότροπου (καλότροπος δηλαδή) απαιτεί εργασία, κόπο, χρόνο, χρήμα που τα προσφέρεις στο ομοειδές κοινό με μόνο όφελος ένα "ευχαριστώ" σταλμένο μέσω email (άντε και με κανά τηλέφωνο).
Τώρα άν εμπορεύετε και κανένα μικυ-μάους τα λίγα που βγάζει απο τις πωλήσεις στα κόμικς τα ξαναχώνει στίς αγορές περισσότερων κόμικς οπότε του μένουν περισσότερα κόμικς και πολλοί ευχαριστημένοι φίλοι - όχι άσχημο κέρδος. Τελκά αξίζει να είναι τελικά καλότροπος - έχει πιο πολύ ενδιαφέρον στη ζωή..!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου